مواد لازم:
شکر: یک فنجان
کنجد: یک و نیم فنجان
عسل: سه قاشق سوپخوری
روغن: دو قاشق سوپخوری
زعفران حل شده در آب: یک قاشق سوپخوری
پودر پسته: مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
• عسل و شکر و روغن را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند.
• زعفران را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• سپس کنجد را به مخلوط اضافه کرده هم بزنید تا طلایی شود.
• با قاشق مقدداری از سوهان را داخل سینی بریزید، اگر سفت شد و خودش را گرفت سوهان آماده است.
• حرارت را کم کنید تا سوهان گرم بماند.
• با قاشق از سوهان بردارید و با رعایت فاصله روی سینی فر بریزید و روی آنها را با پودر پسته تزیین کنید.
• پس از اینکه سوهانها سرد شدند یکی یکی آنها را از سینی جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.