همشهری آنلاین - شهره فرجی: چه چیزی خوشمزه‌‌تر از یک تکه شیرینی شکلاتی است؟ برای پاسخ به این سئوال این شیرینی را امتحان کنید.

مواد لازم:

آرد: سه چهارم پیمانه

شکر: سه چهارم پیمانه

بیکینگ‌پودر: سه چهارم قاشق چای‌خوری

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

کره بدون نمک یا مکارگارین: یک چهارم پیمانه

پودر کاکائوی شیرین‌نشده: یک سوم پیمانه

تخم‌مرغ: یک عدد ترجیحا در دمای اتاق باشد

پودر وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

خرده‌های شکلات: یک سوم پیمانه

شکر: سه چهارم پیمانه

طرز تهیه:

• آرد، شکر، بیکینگ‌ پودر و نمک را درون کاسه‌ای خوب با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

• کره را درون کاسه کوچکی در مایکروویو روی حرارت بالا به مدت یک تا دو دقیقه حرارت داده یا درون قابلمه‌ای روی حرارت کم ذوب کنید مراقب باشید تا نسوزد.

• پودر کاکائو را به کره اضافه کرده و خوب هم بزنید تا نرم شوند سپس تخم‌مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کف کند و بعد از آن وانیل را اضافه کنید.

• مخلوط آرد را به مخلوط کاکائو اضافه کرده و خوب هم بزنید مراقب باشید بیش از حد مخاوط را هم نزنید.خرده‌های شکلات را به طور یکنواخت درون مخلوط پخش کنید.

• فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید. درون ظرف پخت مخصوص فر را کاغذ شیرینی قرار دهید.

• با دست از مخلوط برداشته و آن‌ها را به صورت توپ‌های کوچکی درآورده و درون مخلوط شکر خوب بغلطانید سپس آن‌ها را با فاصله 6 سانتی‌متر از هم درون ظرف مخصوص فر قرار دهید.

• شیرینی‌ها را به مدت 12- 10 دقیقه یا تا زمانی که ترک بردارند ولی هنوز نرم باشند درون فر حرارت دهید. مراقب باشید بیش از حد آن‌ها را حرارت ندهید.

• ظرف‌های حاوی شیرینی را از فر خارج کرده و بگذارید درون همان ظرف به مدت 5 دقیقه خنک شوند سپس آن‌ها را از درون ظرف خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شوند.

نکته:

• می‌توانید قبل از پخت، مایه شیرینی تهیه شده را برای مدت چند روز درون یخچال نگه‌داری کنید.

 

http://www.1001recipe.com

منبع: همشهری آنلاین