مواد لازم:
آرد: سه چهارم پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
بیکینگپودر: سه چهارم قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
کره بدون نمک یا مکارگارین: یک چهارم پیمانه
پودر کاکائوی شیریننشده: یک سوم پیمانه
تخممرغ: یک عدد ترجیحا در دمای اتاق باشد
پودر وانیل: نصف قاشق چایخوری
خردههای شکلات: یک سوم پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
طرز تهیه:
• آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را درون کاسهای خوب با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
• کره را درون کاسه کوچکی در مایکروویو روی حرارت بالا به مدت یک تا دو دقیقه حرارت داده یا درون قابلمهای روی حرارت کم ذوب کنید مراقب باشید تا نسوزد.
• پودر کاکائو را به کره اضافه کرده و خوب هم بزنید تا نرم شوند سپس تخممرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کف کند و بعد از آن وانیل را اضافه کنید.
• مخلوط آرد را به مخلوط کاکائو اضافه کرده و خوب هم بزنید مراقب باشید بیش از حد مخاوط را هم نزنید.خردههای شکلات را به طور یکنواخت درون مخلوط پخش کنید.
• فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید. درون ظرف پخت مخصوص فر را کاغذ شیرینی قرار دهید.
• با دست از مخلوط برداشته و آنها را به صورت توپهای کوچکی درآورده و درون مخلوط شکر خوب بغلطانید سپس آنها را با فاصله 6 سانتیمتر از هم درون ظرف مخصوص فر قرار دهید.
• شیرینیها را به مدت 12- 10 دقیقه یا تا زمانی که ترک بردارند ولی هنوز نرم باشند درون فر حرارت دهید. مراقب باشید بیش از حد آنها را حرارت ندهید.
• ظرفهای حاوی شیرینی را از فر خارج کرده و بگذارید درون همان ظرف به مدت 5 دقیقه خنک شوند سپس آنها را از درون ظرف خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شوند.
نکته:
• میتوانید قبل از پخت، مایه شیرینی تهیه شده را برای مدت چند روز درون یخچال نگهداری کنید.
http://www.1001recipe.com