مواد لازم
آرد سنگک: یک کیلو (شش پیمانه)
روغننباتی: دو پیمانه
روغنمایع: نصف پیمانه
کره: 100گرم
حلوا شکری: 100گرم
پودر گلسرخ: یک قاشق چایخوری
زنجبیل و فلفلسیاه: از هر کدام نصف قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
هل، دارچین و زیره سائیده: یک قاشق چایخوری
پودر نارگیل و کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه
* نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت میدهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه میکنیم.
* سپس آرد الک شده و نمک را به آن اضافه و حرارت را ملایم میکنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شکلاتی روشن درآید. (حدود 30 دقیقه)
* سپس حلواشکری رنده شده را به آن میافزاییم و کنجد، پودرنارگیل و کره را نیز اضافه کرده و حرارت را ملایمتر میکنیم تا پودر نارگیل و کنجد نسوزد.
* بعد سایر ادویهها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گلسرخ و فلفلسیاه) را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم.
* در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم میزنیم.
مواد لازم شربت حلوا
شکر: چهار پیمانه
آب: دو پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
زعفران: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه شربت
* شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود،
* وقتی شربت قوام آمد آنگاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن میافزاییم و حرارت را خاموش میکنیم.
منبع: بیتوته