واد لازم برای 36 تا 48 عدد:
کره: یک پیمانه
شکر قهوهای: یک پیمانه
شکر سفید: نصف پیمانه
وانیل: یک و نیم قاشق چایخوری
پودر تخم کتان (به جای 2 تخممرغ): 2 قاشق غذاخوری
آرد: 2 پیمانه و چهار قاشق غذاخوری
جوش شیرین: سه چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق جایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
خردههای شکلات: یک تا یک و نیم پیمانه
طرز تهیه:
• فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید و ورقه مخصوص شیرینیپزی را درون ظرف پخت قرار دهید.
• درون کاسهای یا با دست یا با همزن، کره و هر دو نوع شکر را آنقدر هم بزنید تا کاملا نرم و یک دست شوند.( 5- 3 دقیقه).
• پودر وانیل و تخم کتان را به مخلوط فوق اضافه کرده و کاملا هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و جوششیرین و نمک را نیز به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
• در مرحله آخر، خردههای شکلات را به مخلوط اضافه کنید.
• از مخلوط به اندازه 2 تا 3 قاشق غذاخوری برای هر شیرینی برداشته و آنها را درون سینی فر با فاصله حدود 6 سانتیمتر از هم قرار دهید.
• سینی را درون فر به مدت 15- 12 دقیقه یا تا زمانی که رویه شیرینیها صاف و پهن شده و لبه آنها قهوهای رنگ شوند حرارت دهید.
• سینی را از فر خارج کرده و شیرینیها را تا سرد نشده میل کنید.
http://www.cookingandme.com