تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۰:۴۶

همشهری آنلاین – شهره فرجی: روغن هسته انگور حاوی انواع ویتامین‌ها، ‌مواد معدنی، پروتئین‌ها، چربی‌ها، کربوهیدرات‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها است.

روغن هسته انگور در شرایط تحت فشار سرد هسته‌های انگور بدست می‌آید. در دنیا از این روغن استفاده‌های فراوانی می‌شود.

روغن هسته انگور دارای مقادیر فراوانی ویتامین E و F و نیز مواد معدنی مانند روی،‌ پتاسیم، مس، کلسیم، فسفر، منیزیم‌، آهن و سلنیوم است.

روغن هسته انگور سرشار از پروآنتوسیانیدین‌ است. این ماده ترکیبی است که دارای آنتی‌اکسیدان‌‌های فراوانی بوده و 50 برابر موثرتر از ویتامین E و 20 برابر قوی‌تر از ویتامین C است. آنتی‌اکسیدان‌ها در پوست و هسته‌های انگورهای سیاه و قرمز وجود دارند.

خواص روغن هسته انگور برای سلامتی

این روغن خواص بسیاری دارد و می‌تواند به تسکین رگ‌های واریسی و عروق عنکبوتی کمک کند، از بروز سرطان پیشگیری کند و سندرم پیش از قاعدگی را کاهش داده و از بروز حفره‌های دهانی پیشگیری ‌کند.

همچنین دارای خواص ضد‌التهابی، ‌ضد آْلرژی، ضد سرطانی می‌باشد. از این روغن برای درمان آکنه، درماتیت، آفتاب سوختگی و لکه‌های ناشی از بروز سن، دیابت، فشارخون بالا، آرتریت روماتوئید، آب مروارید، دژنراسیون ماکولار و چین و چروک‌های پوست استفاده می‌شود.

این روغن علاوه بر موارد فوق، خاصیت ضدعفونی‌کننده نیز دارد و برای پوست دور چشم مفید است.

باور این که این محصول طی قرن‌ها به عنوان محصولی زائد در نظر گرفته می‌شد دشوار است.

 

خواص روغن هسته انگور در پخت و پز

این روغن دارای نقطه دود بالایی است یعنی روغنی است که قبل از این که سطح آن تولید دود کند، بتوان تا درجه بالایی آن را حرارت داد.

این نقطه بالاتر از نقطه دود بسیاری از روغن‌ها مانند روغن زیتون، روغن کنجد و روغن ذرت است.

روغن هسته انگور نه‌ تنها دارای خواص فوق است بلکه از طعم بسیار مطبوعی نیز برخوردار است.

مقدار مصرف توصیه شده این روغن در روز 45- 25 گرم می‌باشد که معادل با 4- 2 قاشق غذاخوری در روز است.

از این روغن در موارد مختلفی مانند تهیه سالاد،‌ خواباندن انواع گوشت و مایونزهای خانگی استفاده‌ می‌شود.

روغن هسته انگور فاقد کلسترول بوده، کلسترول بد را کاهش داده و باعث افزایش کلسترول خوب می‌شود.

http://www.homecookingadventure.com

منبع: همشهری آنلاین