همشهری آنلاین – شهره فرجی: این خوراک گیاهی تند و سرشار از ویتامین را همراه با نان تازه میل کنید.

مواد لازم برای 4 نفر:

عدس: 200 گرم

برگ بو: 2 عدد

اسفناج: 120 گرم

سیر: 2 حبه

پودر فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری

پیاز کوچک: یک عدد

سرکه بالزامیک: 6 قاشق غذاخوری

آب سبزی‌جات:‌ 2 پیمانه

پودر فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

• ابتدا عدس را به مدت 4- 3 ساعت یا طی مدت شب درون آب ریخته و خیس کنید.

• درون قابلمه‌ای مقداری آب همراه با کمی نمک ریخته و عدس و دو عدد برگ بو را به آن اضافه کرده و آن‌ها را نیم‌پز کنید.

• در این میان که عدس پخته می‌شود،‌ سبزی‌جات را شسته، سیر و پیاز را نیز ریز خرد کنید.

• پیاز‌های خرد شده و سرکه بازامیک و آب سبزی‌جات و عدس را درون قابلمه‌ای ریخته و آن‌ها را روی حرارت زیاد جوش آورده سپس حرارت را روی متوسط قرار دهید.

• پودر فلفل قرمز و سیاه را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید کم کم بجوشند تا بیشتر آب سبزی‌جات درون قابلمه بخار شود.

• در این زمان اسفناج را اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر نیز مخلوط را بجوشانید.

• غذا را همراه با سالاد فصل یا چند برش نان تازه میل کنید.

http://www.yours.ie

منبع: همشهری آنلاین