تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۸

همشهری آنلاین: این روزها جوجه ترش، به اندازه کباب‌ترش طرفدار پیداکرده و ما می‌خواهیم یک نوع متفاوت از جوجه ترش را آموزش دهیم.

مواد اولیه

سینه مرغ: دو عدد

پیاز: یک عدد

فلفل دلمه‌ای: یک عدد

روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

آب‌ لیمو: دو قاشق غذاخوری

گردو: 200 گرم

گشنیز و نعنا: 100 گرم

سیر: دو حبه

آب نارنج: سه قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی و زعفران: به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه

* مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمه‌ای خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آب‌لیمو مزه‌دار کرده و شش ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم‌دار شود.

* سپس تکه‌های جوجه را به سیخ‌های چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار می‌گذاریم تا بپزند، در این مرحله حتماً شعله گاز باید در کمترین حد باشد.

* در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزی‌های خردشده و آب نارنج خوب مخلوط کرده و پس از آن که جوجه‌ها آماده شدند، مواد را روی جوجه‌ها ریخته و می‌گذاریم تا به همراه جوجه‌ها به مدت 10 دقیقه بپزند.

نکته:

برای این که جوجه‌ها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخ‌ها را به روغن مایع آغشته کنیم.

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز

منبع: همشهری آنلاین