شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: این نوع پاپ کورن با برش‌های بسیار کوچک مرغ درست و با سس بلوچیز سرو می‌شود. یک اسنک بسیار خوشمزه و جالب و سالم.

آشنایی با روش تهیه پاپ کورن مرغی

زمان تهیه و پخت: ۱۵ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

  • مواد لازم

۲ عدد سینه مرغ بدون استخوان

۶ قاشق غذاخوری سس تند

دو پیمانه مخلوط پنکيک

یک پیمانه آب

نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر

نصف قاشق چای‌خوری سس تند و ادویه‌دار

دو قاشق چای‌خوری سرکه سفید

یک قاشق چای‌خوری نمک

سس تَبَسکو

روغن گیاهی

سس بلوچیز

ساقه کرفس

پاپ کورن مرغی

  • طرز تهیه

۱. سینه‌های مرغ را به تکه‌های کوچک برش دهید.

۲. سپس آنها را درون کاسه بریزید. دو قاشق غذاخوری سس تند روی آنها بریزید و هم بزنید.

۳. نصف پیمانه از پودر پنکيک را درون کاسه متوسطی بریزید و کنار بگذارید. دو پیمانه باقی مانده را در کاسه بزرگ دیگری بریزید. روی آن آب بریزید و هم بزنید.۴ قاشق غذاخوری سس فلفلی، پودر سیر، سس گوجه‌فرنگی ادویه‌دار، سرکه سفید، نمک و سس تبسکو را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد کاملا یکدست شوند.

۴. روغن گیاهی را درون تابه بریزید تا کاملا داغ شود. تکه‌های مرغ را ابتدا درون کاسه آرد بیندازید و بغلتانید تا همه سطح مرغ را بپوشاند. سپس آن را درون مایه خمیر بیندازید. در آخر در روغن قرار دهید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود.

۵. هر طرف را دو دقیقه سرخ کنید کافی است.

۶. آنها را روی دستمال کاغذی حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

۷. مرغ‌ها را درون قیف پاپ‌کورن بریزید و با سس بلوچیز، ساقه کرفس و سس تبسکو سرو کنید.

http://7ganj.ir

کد خبر 328003

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha