همشهری آنلاین – شهره فرجی: دسر پاییزی قارچ پنیری، کم کربوهیدرات بوده و در عرض مدت کوتاهی آماده می‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر:

قارچ بزرگ: 4 عدد

پنیر پیتزا: 100 گرم

گردوی بو داده و درشت خرد شده: 25 گرم

آویشن: 4 شاخه

کره: مقدار دلخواه، به قطعات کوچک تقسیم شود.

روش تهیه:

• فر را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید.

• قارچ‌ها را روی سینی فر بچینید و درون آن‌ها را با پنیر و گردو و آویشن و کره پر کنید. این مراحل را می‌توانید یک روز قبل نیز انجام دهید.

• قارچ‌ها را به مدت 10 دقیقه درون فر حرارت داده تا پنیرها ذوب شده و قارچ‌ها نرم شوند.

http://www.bbcgoodfood.com

منبع: همشهری آنلاین