مواد لازم:
کره ذوب شده: 220 گرم
شکر قهوهای: 100 گرم
آرد سفید: 350 گرم
دارچین یا زنجبیل: يك قاشق چایخوری
شیر: يك لیوان
انواع میوههای شیرین با طعمها و رنگهای گوناگون
مواد لازم برای تزئین:
شکر برای روی شیرینی: 50 گرم
آب لیمو (یا عصاره میوه دلخواهتان): يك تا 2 قاشق غذاخوری
روبان رنگی باریک: مقداری
طرز تهیه:
1 - در ابتدا فر را در درجه 180 سانتيگراد قرار میدهیم تا گرم شود و از اتلاف انرژی جلوگیری شود.
2 - کره و شکر قهوهای را در یک کاسه هم میزنیم تا کاملا یکدست شود، آرد و ادویههای ذكر شده (دارچین یا زنجبیل) را الک کرده تا صاف شود و به مخلوط اضافه میکنیم. مقداری شیر به آن اضافه میکنیم تا به شکل خمیر درآید. با استفاده از دست خمیر را صاف کرده و میگذاریم به مدت 30 دقیقه بماند تا خنک شود.
3 - مقداری آرد بر روی سطح ظرف بپاشید ، خمیر را به 2 تکه مساوی تقسیم کرده طوری که ضخامت آنها حدود یک و نیم سانتیمتر باشد. خمیر را به مدلها و شکلهایی از کریسمس در میآوریم. وسط آنها را برشهایی عمیق داده و مقداری شکر آب شده داخل آنها میریزیم
4 - با دقت زیاد این خمیر آماده شده شیرینی را داخل فر میگذاریم.
5 - برای پخته شدن 10 دقیقه زمان لازم است تا بیسکویتها یا همان شیرینیهایمان کاملا طلایی شوند. قبل از آنکه شیرینیها را در سینی بچینیم باید یک سوراخ کوچکی روی هرکدام بزنیم.
6 - در یک ظرف زیبا آنها را میچینیم و میگذاریم تا کاملا خنک شوند. روی آنها انواع برشهایی از میوههای مختلف را میتوان گذاشت.
7 - روی بیسکویتها مقداری شکر و یا عصارهای از آبلیمو میریزیم.
8 - در آخر دور تا دور ظرف را با روبانی زیبا تزئین میکنیم.