آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 15 دقیقه
مواد اولیه: برای 8 نفر
شکلات(نیمه شیرین) - خرد شده: 170 گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ: 4 عدد
شیر: 3 فنجان
نمک: 1/8 قاشق چایخوری
شکر: 450 تا 675 گرم
آرد ذرت: 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: نصف قاشق چایخوری (تلخ)
طرز تهیه:
در یك تابه متوسط، شکر، آرد ذرت و نمک را مخلوط میکنیم. سپس 1/3 فنجان شیر را اضافه کرده و به هم میزنیم تا ترکیب نرمی بدست بیاد. حالا زردههای تخم مرغ و باقی مانده شیر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
تابه را روی حرارت شعله متوسط میگذاریم و حدودا 12 تا 15 دقیقه روی حرارت آرام به هم میزنیم تا غلیظ شود البته دقت کنید که مواد جوش نیايد.
از روی حرارت برداشته و وانیل و شکلات خرد شده را اضافه میکنیم. مواد را به هم میزنیم تا شکلات ذوب شود و ترکیبمان نرم شود.
مواد را به مقدار مساوی درون 8 تا ظرف دلخواه (بعنوان مثال فنجان) تقسیم میکنیم. روی ظرف را میپوشانیم و حداقل به مدت 2 ساعت در یخچال قرار داده تا خنک و آماده سرو شود. قبل از سرو کردن هم برای تزئین، روی پودینگ کمی پودر کاکائو میریزیم.