تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۲

همشهری آنلاین: توجه کنید برای تهیه این سوپ، شیر شما باید غلیظ باشد و اگر از نمونه کم چرب آن استفاده می‌کنید یک لیوان دیگر هم شیر اضافه کرده اجازه دهید تا کمی آب آن تبخیر شود.

آماده سازی: يك ساعت

مدت انتظار: يك ساعت

مواد اولیه: برای 3 نفر

آبلیمو: به میزان لازم

فلفل سیاه: به میزان لازم

نمك: به میزان لازم

نان تست: به میزان لازم

خامه (غلیظ): 4 قاشق غذاخوری

كره: 4 قاشق غذاخوری

شیر (غلیظ و پر چرب): 2لیوان

مرغ (سینه): يك قطعه

قارچ: نیم كیلو

سیر: يك حبه

پیاز: يك عدد

برگ بو: 2 عدد

طرز تهیه:

ابتدا قارچ را كاملا شسته و خرد كنید و به همراه كره و كمی آبلیمو آن را تفت دهید سپس، نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا قارچ‌ها نرم شوند.، سینه مرغ را كمی تفت داده و مقداری روغن به آن بیفزایید و بعد با پیاز و سیر و برگ بو اجازه دهید بپزد و بعد آن را ریش ریش کنید.

* يك سوم قارچ‌های نرم شده را داخل میکسر بریزید و نصف شیر را اضافه کنید و بزنید تا قارچ‌ها یکدست شوند سپس نصف دیگر شیر، قارچ‌های میکس شده و نشده ،سینه مرغ ریش ریش شده را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، روی حرارت سوپ را هم بزنید تا کم کم غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید.

* نان‌های تست را ریز و مربعی خرد کنید ، داخل تابه کره بریزید و نان‌ها را داخل روغن تفت دهید تا سرخ و ترد شوند سپس آنها را داخل سوپ ریخته و سریع سرو كنید.

نكته:

1) در صورت تمایل مقداری جعفری هم به سوپ بیفزایید.

نوش جان

www.sooran.com