همشهری آنلاین – شهره فرجی: کلوچه لیموناد صورتی را بدون اضافه کردن هیچ نوع رنگ غذایی، صورتی تهیه کنید.

زمان تهيه: ‌10 دقيقه

زمان پخت: 12 دقيقه

مواد لازم:

كره: 8 قاشق غذاخوري

شكركاملا ريز شده: يك پيمانه

تخم مرغ: يك عدد به دماي اتاق رسيده باشد

توت‌فرنگي بزرگ : 4 عدد

وانيل: نصف قاشق چاي‌خوري

پوست رنده شده ليموي تازه: يك قاشق غذاخوري

آب ليموي تازه: 2 قاشق غذاخوري

آرد: دو پيمانه و نصفي

نمك: يك چهارم قاشق چاي‌خوري

بيكينگ پودر: يك چهارم قاشق چاي‌خوري

جوش شيرين: يك هشتم قاشق چاي‌خوري

شكر: يك چهارم پيمانه

روش تهيه:

ابتدا فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت گرم كنيد. درون دو ظرف مخصوص پخت در فر را با كاغذ شيريني بپوشانيد.

كره و شكر را با دستگاه همزن خوب هم بزنيد تا كاملا كف كند.توت فرنگي‌ها و وانيل را به دستگاه همزن يا غذاساز اضافه كرده و خوب هم بزنيد و آن را به صورت پوره درآوريد.

يك سوم پيمانه از پوره توت‌فرنگي را همراه با تخم‌مرغ، پوست رنده شده ليمو و آب ليمو به مخلوط كره و شكر اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

آرد، نمك، بيكينگ پودر و جوش شيرين را به مخلوط اضافه كنيد در اين مرحه مايه مرطوبي حاصل مي‌شود.

شكر را درون ظرف كوچكي بريزيد. يك قاشق از مايه را درون شكر ريخته و به شكل توپ آن را بغلطانيد. شكرهاي اضافي آن را بگيريد.

اين مراحل را با مابقي مايه نيز انجام دهيد و آن‌ها را روي ظرف مخصوص پخت به فاصله 5 سانتي‌متر از هم قرار دهيد.

مخلوط فوق را به مدت 12- 9 دقيقه يا تا زماني كه تر نباشد يا روي آن‌ها شيار ايجاد شود درون فر حرارت دهيد.

http://www.healthy-delicious.com