زمان تهيه: 10 دقيقه
زمان پخت: 12 دقيقه
مواد لازم:
كره: 8 قاشق غذاخوري
شكركاملا ريز شده: يك پيمانه
تخم مرغ: يك عدد به دماي اتاق رسيده باشد
توتفرنگي بزرگ : 4 عدد
وانيل: نصف قاشق چايخوري
پوست رنده شده ليموي تازه: يك قاشق غذاخوري
آب ليموي تازه: 2 قاشق غذاخوري
آرد: دو پيمانه و نصفي
نمك: يك چهارم قاشق چايخوري
بيكينگ پودر: يك چهارم قاشق چايخوري
جوش شيرين: يك هشتم قاشق چايخوري
شكر: يك چهارم پيمانه
روش تهيه:
ابتدا فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت گرم كنيد. درون دو ظرف مخصوص پخت در فر را با كاغذ شيريني بپوشانيد.
كره و شكر را با دستگاه همزن خوب هم بزنيد تا كاملا كف كند.توت فرنگيها و وانيل را به دستگاه همزن يا غذاساز اضافه كرده و خوب هم بزنيد و آن را به صورت پوره درآوريد.
يك سوم پيمانه از پوره توتفرنگي را همراه با تخممرغ، پوست رنده شده ليمو و آب ليمو به مخلوط كره و شكر اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
آرد، نمك، بيكينگ پودر و جوش شيرين را به مخلوط اضافه كنيد در اين مرحه مايه مرطوبي حاصل ميشود.
شكر را درون ظرف كوچكي بريزيد. يك قاشق از مايه را درون شكر ريخته و به شكل توپ آن را بغلطانيد. شكرهاي اضافي آن را بگيريد.
اين مراحل را با مابقي مايه نيز انجام دهيد و آنها را روي ظرف مخصوص پخت به فاصله 5 سانتيمتر از هم قرار دهيد.
مخلوط فوق را به مدت 12- 9 دقيقه يا تا زماني كه تر نباشد يا روي آنها شيار ايجاد شود درون فر حرارت دهيد.
http://www.healthy-delicious.com