تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۶:۱۹

همشهری آنلاین: اگر مغز آجیل دوست دارید، گردوی خرد شده چاشنی خوبی برای این شیرینی نوروزی است.

آماده‌سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 15 دقیقه

مواد اولیه:

آرد: 2 و نیم فنجان

آب پرتقال (تازه): 2 قاشق سوپ‌خوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

جوش شیرین: نصف قاشق چای‌خوری

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

پوست پرتقال (رنده شده): يك قاشق چای‌خوری

تخم مرغ: يك عدد

شکر قهوه‌ای: يك فنجان

شکر: يك فنجان

کره (نرم شده): يك فنجان

شکلات سفید (چیپسی): يك فنجان

زغال‌اخته (خشک شده(جایگزین آلبالو یا گیلاس یا کشمش)):يك فنجان

روش تهيه:

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی‌گراد) از قبل گرم کنید. دو سینی شیرینی پزی بزرگ را چرب کنید یا روی آن کاغذ پوستی بگذارید.

2. کره و شکر‌ها را در کاسه یک همزن دستی با هم بزنید تا خامه‌ای شود. تخم مرغ، پوست پرتقال، آب پرتقال و وانیل را بریزید و هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را بریزید و هم بزنید و سپس زغال‌اخته و تکه‌های شکلات را اضافه کنید.

3. با یک ملاقه متوسط خمیر را در سینی‌های آماده شده بکشید. 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا لبه‌های شیرینی‌ها طلایی شود و وسطش هنوز نرم باشد. بگذارید 5 دقیقه در ظرف خنک شود و سپس روی توری بگذارید.

نکته:
می‌توانید به جای زغال‌اخته از آلبالو ،گیلاس یا کشمش خشک شده هم استفاده کنید.

alaskafromscratch.com