آمادهسازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مواد اولیه:
آرد: 2 و نیم فنجان
آب پرتقال (تازه): 2 قاشق سوپخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
پوست پرتقال (رنده شده): يك قاشق چایخوری
تخم مرغ: يك عدد
شکر قهوهای: يك فنجان
شکر: يك فنجان
کره (نرم شده): يك فنجان
شکلات سفید (چیپسی): يك فنجان
زغالاخته (خشک شده(جایگزین آلبالو یا گیلاس یا کشمش)):يك فنجان
روش تهيه:
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) از قبل گرم کنید. دو سینی شیرینی پزی بزرگ را چرب کنید یا روی آن کاغذ پوستی بگذارید.
2. کره و شکرها را در کاسه یک همزن دستی با هم بزنید تا خامهای شود. تخم مرغ، پوست پرتقال، آب پرتقال و وانیل را بریزید و هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را بریزید و هم بزنید و سپس زغالاخته و تکههای شکلات را اضافه کنید.
3. با یک ملاقه متوسط خمیر را در سینیهای آماده شده بکشید. 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا لبههای شیرینیها طلایی شود و وسطش هنوز نرم باشد. بگذارید 5 دقیقه در ظرف خنک شود و سپس روی توری بگذارید.
نکته:
میتوانید به جای زغالاخته از آلبالو ،گیلاس یا کشمش خشک شده هم استفاده کنید.
alaskafromscratch.com