همشهری آنلاین – شهره فرجی: فرانسوی‌ها برای صبحانه خود از نوعی مافین خوشمزه استفاده می‌کنند که با طرز تهیه آن آشنا خواهید شد.

كل زمان تهيه و پخت: 35 دقيقه

مواد لازم براي 12 عدد مافين:

آرد: يك و نيم پيمانه

شكر: نصف پيمانه

بيكينگ پودر:‌ يك و نيم قاشق چاي‌خوري

جوز هندي: يك چهارم قاشق چاي‌خوري

نمك: يك هشتم قاشق چاي‌خوري

تخم مرغ: يك عدد، زده شود

شير: نصف پيمانه

كره: نصف پيمانه، ذوب شود

براي رويه:

شكر: يك چهارم پيمانه

دارچين: نصف قاشق چاي‌خوري

كره: يك سوم پيمانه،‌ ذوب شود

طرز تهيه:

• فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتي‌گراد از قبل گرم كنيد.

• فنجان‌هاي مخصوص مافين را چرب كرده و يا كاغذ مخصوص شيريني درون آن‌ها قرار دهيد.

• درون كاسه همزن متوسط، آرد، نصف پيمانه شكر، بيكينگ پودر، جوز هندي و نمك را خوب با هم مخلوط كنيد.

• شير، تخم مرغ و يك سوم پيمانه كره ذوب شده را با هم مخلوط كنيد.

• مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه كرده و تا حدي كه مرطوب و حباب‌دار شوند آن‌ها را هم بزنيد.

• درون فنجان‌هاي مافين از پيش آماده كرده را با قاشق پر كرده و آن‌ها را در فر كه از قبل گرم كرده‌ايد به مدت 25 - 20 دقيقه قرار دهيد.

در اين حين، دارچين را با يك چهارم پيمانه شكر مخلوط كرده و زماني كه مافين‌ها خوب پختند سر آن‌ها را ابتدا درون كره ذوب شده سپس درون مخلوط دارچين و شكر فرو بريد.

• مافين‌هاي آماده شده را تا گرم هستند ميل كنيد.

http://allrecipes.com

برچسب‌ها