تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۶

همشهری آنلاین: این غذای شکم پر بسیار کم کالری و خوش طعم است.

  • مواد لازم:

پیاز متوسط ۱۰عدد

گوشت چرخ کرده ۲۵۰گرم

کرفس ریز خرد شده ۳ساقه

نمک و فلفل به اندازه کافی

سیر له شده ۳حبه

اسفناج ریز خرد شده ۴۰۰گرم

گردوی تفت داده شده و خرد شده ۲پیمانه

روغن به اندازه کافی

آب گوشت یک و یک چهارم پیمانه

  • طرز تهیه:

داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد.

از خرده‌های پیاز که درآورده‌اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید.

سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید.

نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا آب آن خشک شود.

مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید.

پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد.

سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد.

www.momtaznews.com