مدت زمان طبخ : 90 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
- جدول ارزش غـذایی
کالری برای یک نفر : 66 کالری
چربی برای یک نفر : 3.75 گرم
پروتئین برای یک نفر : 1.00 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 7.75 گرم
- مواد لازم جهت تهیه کیک چای وانیلی :
1. میوه شیرین و براق شده ( گلاسه ) از جمله گیلاس ، پرتقال ، خلال پوست لیمو و لیمو ترش : 225 گرم
2. پودر بادام : 85 گرم
3. پوست ریز رنده شده لیمو : نصف لیمو
4. آرد : 85 گرم
5. آرد بکینگ پودر دار : 85 گرم
6. کره نرم شده : 175 گرم
7. شکر با اسانس وانیل : 175 گرم بعلاوه 2 قاشق غذاخوری بیشتر
8. اسانس وانیل : نصف قاشق چایخوری
9. تخم مرغ درشت ، کمی هم زده شده : 3 عدد
10. نمک : مقدار کمی
- طرز تهیه کیک چای وانیلی
1. کف و دیوارههای قالب کیکی به اندازه 22 * 12 * 5 سانتیمتر را با کره چرب نمایید ، سپس یک تکه کاغذ روغنی ، کف قالب قرار دهید .
2. میوهها را به قطعات کوچک و یک اندازه برش داده ، چند برش بزرگتر را برای روی کیک نگه دارید . برشهای کوچک را با مغز بادام ، پوست لیمو و 2 قاشق غذاخوری آرد ساده درون کاسهای ، مخلوط کنید و کنار بگذارید .
3. کره و شکر وانیلی را با یکدیگر هم بزنید تا پف کرده و به صورت کرم دربیایند . اسانس وانیل و تخم مرغها را به آرامی افزوده و کمی هم بزنید .
4. هر دو نوع آرد و کمی نمک را داخل مخلوط کرمی ، الک نمایید . سپس میوهها و مغز بادام را اضافه نمایید .
5. خمیر را داخل قالب ریخته و روی آن را صاف نمایید . برشهای بزرگ میوه را که از قبل نگه داشته بودید ، روی سطح کیک بچینید . روی قالب را با فویل بپوشانید و مطمئن شوید که فویل با سطح کیک تماس نداشته باشد . کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت یک ساعت و نیم بپزد تا پف نماید و اگر یک سیخ را به وسط آن فرو ببرید مواد کیک به آن نچسبند .
6. اجازه دهید قالب به مدت 5 دقیقه روی سینی فر بماند تا خنک گردد ، سپس کیک را از قالب بیرون آورده و کاغذ روغنی را از آن جدا نمایید . کیک را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود . میتوانید با قرار دادن کیک داخل فویل مخصوص آشپزخانه آن را به مدت 4 روز نگهداری کنید . کیک را با میوههای شکری شیرین ، تزیین و سرو نمایید .
- توصیه سرآشپز جهت تهیه کیک چای وانیلی :
میتوانید با قرار دادن مقداری وانیل درون ظرف شکر ، خودتان شکر با اسانس وانیل تهیه نمایید .
منبع : آشپزی سریع و آسان