به گزارش همشهری آنلاین، کیک نیش زنبوری یکی از انواع کیکهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک نیش زنبوری در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
آرد: ۲ پیمانه
مایه خمیر: ۷ گرم
شیر ولرم: ۱۵۰ گرم
شکر: ۶۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
کره آب شده: ۸۰ گرم
نمک: ½ قاشق چایخوری
عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم کارامل
کره: ۱۵۰ گرم
شکر: ۸۰ گرم
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۵ قاشق غذاخوری
بادام پرک: ۲۰۰ گرم
مواد لازم برای کرم
شیر: ۸۰۰ میلی لیتر
وانیل: ۲ قاشق چایخوری
شکر : ۸۰ گرم
کره: ۸۰ گرم
پودر پودینگ وانیل: ۷۰ گرم
خامه قنادی: ۴۰۰ گرم
پودر شکر: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک نیش زنبوری
مرحله اول
برای تهیه کیک نیش زنبوری خوشمزه در ابتدای کار خمیر آماده میکنیم، برای این منظور آرد را درون یک کاسه مناسب الک کرده، سپس وسط آن را گود میکنیم و شیر ولرم را میافزاییم. در ادامه شکر و خمیر مایه را اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا مواد را کمیمخلوط کرده، سپس روی آنرا با یک پارچه نخی میپوشانیم تا به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند. پس از گذشت این زمان کره آب شده را به همراه تخم مرغ به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز دهیم.
مرحله سوم
زمانی که خمیری نرم و لطیف درون کاسه حاصل شد، مجددا روی آن را پوشانده و اجازه میدهیم به مدت ۳۰ دقیقه دیگر استراحت کند. در این فاصله به سراغ درست کردن پودینگ میرویم، برای این منظور کره را درون یک قابلمه میریزیم.
مرحله چهارم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه میدهیم کره کاملا ذوب شود، سپس شکر را به همراه عسل و خامه صبحانه به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم تا ذرات شکر حل شده و یکدست شوند.
مرحله پنجم
در ادامه پرک بادام را به قابلمه اضافه کرده و پس از مخلوط کردن قابلمه را از روی حرارت کنار میگذاریم تا خنک شود. در این مرحله به سراغ درست کردن پودینگ میرویم، برای این منظور شیر را درون یک قابلمه جداگانه میریزیم.
مرحله ششم
حالا شکر را به همراه پودر پودینگ به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم تا مواد درون شیر حل شوند، سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته و به صورت مداوم هم میزنیم تا مایه غلیظ شود. در ادامه وانیل و کره را به قابلمه میافزاییم.
مرحله هفتم
در ادامه به هم زدن ادامه میدهیم تا کره درون مایه پودینگ ذوب شود، سپس روی آن را با سلفون پوشانده و درون یخچال قرار میدهیم تا کاملا خنک شود و رویه نبندد. پس از اتمام استراحت خمیر آنرا درون یک رینگ پهن میکنیم.
مرحله هشتم
حالا روی خمیر را با تاپینگ پرک بادام کاور میکنیم و اجازه میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند. در این فاصله فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا کاملا گرم شود، سپس رینگ را طبقه میانی فر قرار میدهیم.
مرحله نهم
حالا اجازه میدهیم کیک به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته و روی تاپینگ طلایی و خوشرنگ شود. پس از گذشت این زمان رینگ را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم کیک کاملا خنک شود، سپس از رینگ خارج میکنیم.
مرحله دهم
حالا پودینگ خنک شده را از یخچال خارج میکنیم، سپس خامه قنادی را کم کم به آن اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به خوبی هم میزنیم تا فرم بگیرد. در ادامه کیک را به دو قسمت مساوی به صورت ورقه ای برش میزنیم.
مرحله یازدهم
در ادامه مخلوط پودینگ را درون قیف ماسوره دار ریخته و روی لایه کیک پایپ میکنیم، سپس قسمت دیگه برش خورده کیک را روی آن فیکس میکنیم. در نهایت کیک را به دلخواه با پودر قند و پودر پسته تزیین میکنیم. نوش جان.
منبع: برترینها
نظر شما