زمان تهيه: يك ساعت و 15 دقيقه
زمان پخت: 30 دقيقه
درجه سختي: آسان
زمان پخت:30 دقيقه
- مواد لازم براي 4 نفر:
روغن سبزيجات: 2 قاشق سوپخوري
پياز كاملا ريز شده: يك عدد
سير كاملا ريز شده: يك حبه
نخود پخته يا كنسرو شده: 400 گرم
پودر زيره و گشنيز:هر كدام يك قاشق چايخوري
برگ خرد شده گشنيز:2 قاشق غذاخوري
زرده تخممرغ: يك عدد
آرد ساده: نصف پيمانه (75 گرم)
نان لبناني يا ترتيلا، كاهو، برشهاي گوجه فرنگي، خيار، ماست و سس گوجه فرنگي (اختياري): هنگام سرو
- روش تهيه:
يك قاشق سوپخوري روغن را درون تابهاي روي حرارت متوسط، قرار دهيد.
سير و پياز را به درون تابه اضافه كرده و 3- 2 دقيقه آنها را هم زده تا نرم شوند.سپس آنها را درون يك همزن ريخته و نخود، ادويه، گشنيز، زرده تخم مرغ، نمك و فلفل را به آنها اضافه كرده، دستگاه را روشن كنيد تا خوب با هم مخلوط شوند.
دستهايتان را آغشته به آرد كنيد و از مخلوط، كوفته قلقليهايي به قطر 5 سانتيمتر تهيه كرده و آنها را درون يك بشقاب، به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد.
يك قاشق سوپخوري از روغن باقيمانده را درون يك تابه نسوز ريخته و آن را روي حرات متوسط - زياد قرار دهيد.
هر طرف فلافلها را حدود 2- 1 دقيقه يا تا زماني كه طلايي رنگ شوند حرارت دهيد.
بگذاريد فلافلها كمي خنك شوند.
در هر دست پيچ سه عدد از فلافلها را قرار داده و در صورت تمايل آنها را همراه با سالاد، ماست، سس گوجه فرنگي ميل كنيد.
http://www.delicious.com.au