دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: پاییز است و عطر خوش «به»؛ آن هم از نوع اصفهانی‌اش. خورش به و تاس کباب از قدیمی‌ترین غذاهایی هستند که با به طبخ می‌شوند و همه آنها را می‌شناسیم، ولی با به می‌شود غذاهای متنوع دیگری هم پخت.

آشنایی با روش تهیه "به" با پلوی مخلوط
  • مواد لازم برای 4 نفر

به متوسط: 2 عدد

گوشت تکه‌ای درشت: 200 گرم

پیاز متوسط خرد شده: يك عدد

برنج: 4 پيمانه

 پیاز داغ: 2 قاشق سوپ‌خوري

آلو خورشی: 15 - 10 عدد

زعفران دمکرده: 4 قاشق سوپ‌خوري

 روغن: به ميزان لازم

به با پلوی مخلوط

  • طرز تهیه:

1. به را خوب بشویید و ورقه ورقه برش بزنید. در تابه‌ای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. به را در روغن تفت دهید و کناری بگذارید. برنج را بشویید و در مقداری آب بخیسانید.

2. پیاز را پوست بکنید و بعد از خردکردن در قابلمه‌ای بریزید. گوشت را هم به آن اضافه کنید و همراه با مقداری آب بگذارید گوشت بپزد.

در انتهای پخت به گوشت نمک و فلفل اضافه کنید.

3. آلوها را بشویید و همراه با زعفران به گوشت بیافزایید. وقتی که آب گوشت تمام شد و به صورت سس درآمد، آن را از روی حرارت بردارید.

4. برنج را طبق روش معمول آبکش کنید و بعد در قابلمه مورد نظر کمی روغن بریزید. برنج را لایه لایه بریزید. به این ترتیب که لابه لای آن گوشت، آب گوشت و آلو ریخته و با کمی پیازداغ و چند ورقه «به» روی برنج را تزیین کنید.

5. وقتی مواد را لابه لای برنج ریختید، آن را به مدت سه ربع دم کرده در ظرف مورد نظر سرو کنید.

منبع: مجله سيب سبز

کد خبر 312373

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha