- مواد لازم
بادمجان: دو عدد
سیب زمینی آب پز: سه عدد
جعفری خردشده: یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: 30 گرم
نمک و آرد سوخاری و روغن: به میزان لازم
- روش تهیه کتلت بادمجان كبابي:
*. بادمجانها را روی اجاق یا در فرکبابی کرده و سپس پوست کنده و ساطوری خرد کنید.
*. سیب زمینی آب پز و پیاز را رنده کرده و با جعفری، تخم مرغ، نمک و پنیر پیتزا مخلوط کنید.
*. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه کنید که کمی سفت شده و به دست نچسبد.
*. بعد به صورت گرد یا هر شکل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ کنید.
*. یا در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.
منبع: آكايران