مواد اولیه:
پودر قهوه (یا هر پودری که دوست دارین مثل کاکائو) يك قاشق چایخوری
پودر نارگیل: نصف پیمانه
شکر: نصف پیمانه
پودر وانیل: (در صورت تمایل ۱/۱۰ قاشق چايخوري) خیلی کم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
کشمش: (در صورت تمایل) ۱/۴ پیمانه
آرد (نه سر خالی نه سر پر (معمولی)): يك قاشق غذاخوري
- طرز تهیه:
۱/زرده را با دور متوسط همزن ۳ دقیقه بزنید.
۲/شکر و آرد و وانیل را هم آرام اضافه کنید و همزن را کنار بگذارید.
۳/پودر نارگیل و پودر قهوه و کشمش را اضافه کرده و با قاشق خوب مخلوط کنید.
۴/حالا روی کاغذ روغنی مواد را به اندازهی یه قاشق چایخوری مواد بگذارید (مثل شیرینی کشمشی ) و حتما فاصله را بین شیرینیها رعایت کنید.چون این شیرینی مثل شیرینی کشمشی در فر که میره پخش میشه.
۵/در طبقهی بالای فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بذارید.(تا زمانی که یه کم دور شیرینی به رنگ طلایی بشه)
- نکات: مواد این شیرینی غلیظه. حتما بذارین شیرینی کامل سرد بشه بعد از کاغذ روغنی جداش کنین. این شیرینی چربیشو از پودر نارگیل میگیره. پس از پودر نارگیل تازه و مرغوب استفاده کنید.
منبع: آفتاب