- مواد لازم برای قلقلی اسفناج:
اسفناج: 500 گرم
سيب زمينی پخته: يك عدد
تخم مرغ: يك عدد
پياز داغ: يك قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به اندازه دلخواه
- طرز تهیه قلقلی اسفناج:
اسفناجها را بعد از شستن خرد كنيد و براي 10 دقيقه بگذاريد بخارپز شوند.
سيبزميني پخته را رنده كنيد.
حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیاز داغ و سيب زمينی را با هم مخلوط كنيد.
تخم مرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
نمک، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد.
بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد.
- نکته برای تهیه قلقلی اسفناج:
با كمی اسفناج و پياز داغ میتوانيد سس خوشمزهای برای قلقلی اسفناجتان درست كنيد.
منبع : آشپزی مثبت