همشهری آنلاین: دسر خوشمزه کرپ فرانسوى، پر شده با موز و سس شیرین و تزیین شده با خامه است.

زمان آماده‌سازى ۵ دقیقه

زمان پخت ١۵ دقیقه

تعداد ۶ عدد

  • مواد لازم براى تهیه کرپ موز:

يك فنجان آرد

يك چهارم فنجان شکر سفید

٢ عدد تخم مرغ

يك فنجان شیر

٣ قاشق غذاخورى کره آب شده

يك قاشق چای‌خورى وانیل

يك چهارم قاشق چای‌خورى نمک

يك چهارم فنجان کره

يك چهارم فنجان شکر قهوه‌اى

يك چهارم قاشق چای‌خورى دارچین

يك چهارم فنجان خامه

۶ عدد موز، از درازا نصف شده

یک و يك چهارم فنجان خامه زده شده

کمى دارچین

  • طرز تهیه کرپ موز:

در یک کاسه آرد، شکر سفید را الک کرده، شیر، کره، وانیل ،نمک و تخم مرغ را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مواد نرم و یک دست شود. در یک ماهی‌تابه با قطر ١۵ سانتی‌متر که کف ان را چرب کردیم، ٣ قاشق از مواد آماده شده را می‌ریزیم، ماهی‌تابه را می‌چرخانیم تا مواد در تمام ماهیتابه پخش شود. روى حرارت میگذاریم تا طلایى شود، کرپ را برگردانده تا طرف دیگر آن هم طلایى شود. همین کار را با بقیه مواد انجام می‌دهیم، و هر جا نیاز به روغن بود، کف ماهی‌تابه را چرب می‌کنیم.

يك چهارم  فنجان کره را در یک ماهی‌تابه جداگانه آب می‌کنیم، شکر قهوه‌اى ، و يك چهارم قاشق چای‌خورى دارچین و بعد خامه را به آن اضافه کرده، و هم می‌زنیم تا مایع ما غلیظ شود، موزهاى نصف شده را به آن اضافه کرده و ٢ تا ٣ دقیقه دیگر آنها را حرارت می‌دهیم، و در این حین از سس روى موزها می‌ریزیم، تا به خرد موزها برود. از روى حرارت برداشته و کرپ‌ها را دور موزها می‌پیچانیم و در ظرف پذیرایى گذاشته و از سس روى کرپ‌ها ریخته و در آخر با خامه زده شده ، آنها را تزیین می‌کنیم.

نوش جان و لذت ببرید!

http://foodfa.com