به گزارش همشهریآنلاین، بال مرغ از جمله اعضای مرغ است که طرفدار زیاد دارد. بال مرغ به شکل های مختلفی مصرف میشود که خوشمزهترین شکل مصرف بال مرغ، کباب بال مرغ است. کتف و بال مرغ کبابی از غذاهای خوشمزه بینالمللی است که با طعمها و دستورهای بسیار متنوعی تهیه میشود. این غذای خوشمزه را میتوانیم روی منتقل و با زغال درست کنیم یا درون فر کباب کنیم. موادی که برای طعمدار کردن کتف و بال مرغ استفاده میکنیم سلیقهای است و میتوانیم به دلخواه آنها را تغییر دهیم.
مواد لازم برای تهیه بال مرغ کبابی با سیر و پنیر پارمیسان (برای ۴ تا ۶ نفر)
۱/۵ کیلو بال مرغ
یک قاشق غذاخوری روغن
۱/۲ فنجان کره
یک قاشق چایخوری پودر سیر
یک قاشق چایخوری پاپریکا
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز درشت
۱/۲ فنجان پنیر پارمیسان
طرز تهیه بال مرغ کبابی با سیر و پنیر پارمیسان
بالهای مرغ را چرب کنید و روی باربیکیو گازی یا منقل زغالی بچینید تا پخته شوند. در این فاصله، کره را آب کنید و با بقیه مواد لازم مخلوط کنید. بالهای پخته را به ٣/۴ مخلوط کره آغشته کنید و مجددا روی حرارت بالا کباب کنید تا برشته و قهوهای شوند. بالها را از روی حرارت بردارید و باقی مخلوط کره را روی بالها بریزید و کمی پنیر پارمیسان هم روی آنها بپاشید و با سس دلخواه سرو کنید.
منبع: foodfa