- مواد لازم برای تهیه پنکیک ژاپنی:
يك فنجان آرد
يك قاشق چایخوری بیکینگ پودر
يك سوم قاشق چایخوری نمک
٢ قاشق غذاخوری شکر
٢ عدد تخم مرغ
يك دوم فنجان شیر
يك چهارم فنجان کره آب شده
- طرز تهیه پنکیک ژاپنی:
ابتدا آرد و بیکینگ پودر و نمک را الک میکنیم و کنار میگذاریم.
سپس زرده و سفیده 2 عدد تخم مرغ را از هم جدا میکنیم.
با همزن برقی سفیده را آنقدر میزنیم تا کاملا سفید شود سپس يك قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کرده و آنقدر میزنیم تا پف کند و خامهای شود از همزن نچکد.
سپس زرده را با يك قاشق غذاخوری شکر باقیمانده بهم میزنیم سپس شیر و کره آب شده را اضافه میکنیم و بهم میزنیم و در ادامه مخلوط آرد را اضافه میکنیم و دوباره بهم میزنیم تا مخلوط کاملا یکدست شود سپس سفیده را اضافه کرده و دوباره بهم میزنیم.
داخل تابه دو عدد قالب به هر شکلی که دوست دارید قرار میدهیم و مواد را داخل آنها میریزیم و با کمک قاشق قالبها را کمی فشار میدهیم تا مواد از زیر آنها بیرون نیاید.
درب تابه را میگذاریم و اجازه میدهیم ١۵ دقیقه روی حرارت ملایم به آرامی مغز پخت شود.
پنکیکها را بر میگردانیم تا روی دیگر آن هم طلایی شود و ١٠ دقیقه دیگر روی حرارت کم قرار میدهیم... پنکیک شما آماده شد .
در آخر با کره و عسل با مربا سرو میکنیم.
نوش جان و لذت ببرید!
foodfa.com