مواد لازم برای 8 نفر:
کره در دمای محیط: 3 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: یک پیمانه
پنیرخامهای: حدود یک کیلو
شکر: یک و نیم پیمانه
شیر: سه چهارم پیمانه
تخممرغ: 4 عدد
خامه ترش: یک پیمانه
آرد: یک چهارم پیمانه
وانیل: یک قاشق غذاخوری
شاتوت: یک پیمانه
پوست و آب یک لیمو
روش تهیه:
• فر را روی 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. کف و دیوارهای یک قالب کیک 23 سانتیمتری را با یک قاشق غذاخوری از کره چرب کنید. درون کاسهای متوسط آرد سوخاری را با مابقی کره خوب با هم مخلوط کنید سپس آن را درون قالب ریخته و به سمت ته آن فشار دهید.
• درون کاسهای بزرگ، با یک همزن دستی پنیر خامهای را با شکر خوب مخلوط کنید تا نرم شوند. شیر را به مخلوط اضافه کنید سپس تخممرغها را هر بار یک عدد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
• خامه ترش، آرد، و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. مخلوط را درون دو کاسه تقسیم کنید.
• درون دستگاه غذاساز یا با استفاده از همزن، دو سوم شاتوتها را با پوست و آب لیمو به صورت پوره درآورید و آن را همراه با مابقی شاتوتها درون یکی از کاسههای مخلوط پنیر بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
• مخلوط میانی شاتوت را روی مواد از قبل آماده شده درون قالب بریزید و آن را به مدت 10 دقیقه درون فر حرارت دهید.
• قالب را از درون فر بیرون آورده و مابقی مواد میانی را روی لایه شاتوتی بریزید. دوباره آن را به درون فر برگردانده و یک ساعت دیگر آن را حرارت دهید.
• قالب را از فر خارج کرده و پس از این که کمی خنک شد آن را درون یخچال قرار داده تا کاملا خنک شود و آماده مصرف شود.
www.ivillage.com