مواد لازم برای کیک صبحانه شاهانه:
٣٠٠ گرم ژامبون مرغ
۶ عدد تخم مرغ
یک و ۱/۴ فنجان شیر
۱/۴ قاشق چای خوری نمک
٢ فنجان پنیر چدار رنده شده
٧ فنجان نان تست مکعبی شده ٢x٢ سانت
فلفل سیاه به میزان لازم
- طرز تهیه کیک صبحانه شاهانه:
ابتدا ژامبونها را مکعبی خرد میکنیم و داخل تابهای تفت میدهیم تا طلایی شود. مقداری از آن را نگه میداریم.
نانها را مکعبی میکنیم و داخل یک کیسه محکم قرار میدهیم. تخم مرغها را خوب میزنیم و شیر و نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم و روی نانها داخل کیسه میریزیم و ژامبونهای سرخ شده را هم اضافه میکنیم سپس یک و ۱/۲ فنجان پنیر چدار را اضافه میکنیم و با احتیاط کیسه را تکان میدهیم تا محتوا خوب مخلوط شوند. کیسه را محکم میبندیم و به مدت ٣٠ دقیقه داخل یخچال میگذاریم تا نانها نرم شوند.
فر را با ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. همه مواد داخل کیسه را داخل قالب کمربندی میریزیم و روی آنها را ۱/۲ پنیر چدار باقی مانده و ژامبون سرخ نشده باقی مانده را میریزیم به مدت ١٠ دقیقه داخل فر با حرارت ١٨٠ درجه سانتیگراد میگذاریم.
کیک صبحانه شاهانه شما آماده شد .
نوش جان و لذت ببرید!
foodfa.com