به گزارش خبرنگار مهر، مصرف گردو با افزایش میزان باکتریهای پروبیوتیک روده و کاهش خطرات بیماریهای قلبی و مغزی و همچنین سرطان، از سیستم گوارش محافظت میکند.
یافتههای بدست آمده از مطالعات حیوانی نشان میدهد رژیم غذایی سرشار از گردو موجب تغییرشکل جامعه میکروبهای روده شده و موجب افزایش قابل توجه باکتریهای سودمندی نظیر Lactobacillus، Roseburia، و Ruminococcaceae میشود.
به گفته محققان، گردو همچون یک پروبیوتیک عمل کرده و به تغذیه و رشد باکتریهای که دستگاه گوارش را سالم نگه میدارند کمک میکند.
لاری بایرلی، سرپرست تیم تحقیق در دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، در این باره میگوید: «سلامت رودهها با سلامت کل بدن مرتبط است. مطالعه ما نشان میدهد که گردو موجب تغییراتی در روده میشود و همین مسئله میتواند علت سایر فواید این خوراکی نظیر سلامت قلب و مغز باشد.»
وی در ادامه میافزاید: «مصرف گردو با فواید متعددی از جمله کاهش ریسک بیماری قلبی و سرطان هم مرتبط است.»
به گفته محققان، احتمالا اجزای بیواکتیو گردو از فاکتورهای دخیل در ایجاد این فواید هستند.