چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۹۷ - ۰۶:۱۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: به گفته محققان مصرف مغزی‌جات آجیلی به عنوان میان وعده علاوه بر فواید متعدد موجب افزایش طول عمر می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، طبق مطالعه جدید محققان خوردن ۲۰ گرم مغزی‌جات آجیلی در روز ریسک بیماری قلبی، سرطان و سایر بیماری‌ها را کاهش می‌دهد.

خوردن روزانه مغزی‌جاتی نظیر بادام زمینی، فندق، گردو و بادام می‌تواند ریسک بیماری قلبی عروق کرونر را تا حدود ۳۰ درصد، ریسک سرطان را تا ۱۵ درصد، و ریسک مرگ زودهنگام را تا ۲۲ درصد کاهش دهد.

نتایج همچنین ارتباط خوردن مغزی‌جات آجیلی را با کاهش ریسک مرگ ناشی از بیماری تنفسی و دیابت نشان داده‌اند اما در حال حاضر داده‌های کمتری در مورد ارتباط این مغزی‌جات با این بیماری‌ها وجود دارد.

محققان به منظور دستیابی به این یافته‌ها، ۲۹ مطالعه منتشر شده از سراسر جهان را بررسی کردند. در مجموع شرکت‌کنندگان این مطالعه بالغ بر ۸۱۹ هزار نفر بودند.

«داگفین آیون»، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما دریافتیم کاهش مداومی در ریسک بروز بسیاری از بیماری‌های مختلف وجود دارد که نشانه قوی این موضوع است که رابطه اساسی و بنیادی بین مصرف مغزی‌جات آجیلی و نتایج متفاوت سلامت وجود دارد.»

کد خبر 420576

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha