به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه واشنگتن دریافتند نوزادانی که با آغاز ۶ ماهگی با تخم مرغ تغذیه شدند دارای غلظت بسیار بالا کولین، سایر نشانگرهای زیستی در مسیر کولین، و اسید داکوزاگزازنئیک (DHA) در خونشان بودند.
کولین (ماده مغذیای که همچون ویتامین B عمل میکند) و DHA (اسیدچرب امگا۳ که به عنوان مولفه ساختاری مغز عملی میکند) نقشی اساسی در رشد و عملکرد مغز نوزاد ایفاء میکنند.
لورا ایانوتی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «همانند شیر یا غلات، تخم مرغ هم از رشد اولیه اعضای بدن حمایت کرده و از این رو سرشار از مواد مغذی هستند.»
وی در ادامه میافزاید: «تخم مرغ اسیدهای چرب ضروری، پروتئینها، کولین، ویتامینهای A و B۱۲، سلنیوم و سایر مواد مغذی حیاتی را در سطحی بالاتر یا قابل مقایسه با سایر محصولات حیوانی تامین میکند.»
به گفته ایانوتی، «تخم مرغ در قالب یک پکیج غذایی، مواد مغذیاي دارد که موجب بهبود جذب و متابولیسم میشود.»
محققان به نوزادان ۶ تا ۹ ماهه به مدت ۶ ماه هر روز یک تخم مرغ دادند و آنها را با گروه کنترل که هیچ تخم مرغی دریافت نکرده بودند مقایسه کردند.
نتایج نشان داد دادن زودهنگام تخم مرغ به شکل قابل توجهی موجب بهبود رشد در بین نوزادانی شد که از ابتدای شش ماهگی با تخم مرغ تغذیه شده بودند.