زمان آماده سازی: 15 دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
مناسب برای 4 نفر
وعده غذایی: پیش غذا
- مواد لازم:
گوجه فرنگی: يك كيلوگرم
شوید: 300 گرم
پنیر خامهای يك بسته
برای تزیین: ترهفرنگي
مواد مصرفی این سالاد خوشمزه در صورت امکان تازه باشد سالاد لذیذتر میشود.
گوجه فرنگی منبع ویتامینهای آ، ب ، ث و کا است . دانههای گوجه فرنگی هضم غذا را راحت میکنند و در پاکسازی روده موثرند.برای تسهیل هضم مواد نشاستهای هم مفید است .گوجه فرنگی به علت دارا بودن ویتامینهای B۱ و B۲ در آرام بخشیدن به دردهای عصبی هم موثر است .پنیر نیز جز لبنیات میباشد و دارای کلسیم قابل توجهی میباشد.گردو دارای امگا ۳ فراوان میباشد. برای درست عمل کردن مغز، به امگا ۳ نیاز داریم. شوید پائین آورنده چربی خون :با اثر وابسته به مقدار مصرف باعث کاهش کلسترول تام،کاهش LDL ، افزایش HDL و کاهش تری گلیسرید TG می گردد . سوء هاضمه و نفخ : دفع باد را از روده تسهیل میکند و لذا نفخ را کاهش میدهد . محرک ترمیم سلولهای کبدی : موجب افزایش بازسازی سلولهای آسیب دیده کبدی میگردد.
گوچه سرد و تر میباشد ولی گردو و شوید داری طبعی گرم و خشک میباشند.
- طرز تهيه:
- ابتدا گوجهفرنگیهای یک اندازه را انتخاب کرده و و با چاقوی تیز به حالت بعلاوه ( + ) ، از بالای گوجه چاقو زده و به شکل گل همانند عکس درآورید.
- در ظرفی پنیر را با شوید و گردو خرد شده خوب مخلوط کنید و مقدار آب لیمو تازه روی آن بریزد.
- سپس با قاشق به آرامی طوری که گوجهها له نشوند مواد را در گوجهها قرار دهید و با ترهفرنگی یا کرفس و یا هر آنچه که دوست دارید ساقه آن را تزیین و نوش جان کنید.
ashpazbashy.com