- مواد لازم:
هويج درشت خرد شده، كرفس و پياز و فلفل دلمهاي خرد شده: سه پيمانه
سير له شده: 4 حبه
روغن كانولا: يك قاشق غذاخوري
لوبياي سياه: نيم كيلوگرم، پخته شود
گوجه فرنگي: نيم كيلوگرم، خرد شود
سس گوجه فرنگي: نيم كيلوگرم
آب گوشت كم نمك: يك پيمانه
پودر چيلي يا پودر زيره: 2 قاشق غذاخوري
نعناي خشك: يك قاشق چايخوري
پودر فلفل سياه يا قرمز : نصف قاشق چايخوري
پيازچه خرد شده، پياز خرد شده،جعفري خرد شده تازه، گشنيز خرد شده تازه،گوجه فرنگي خرد شده: اختياري
گوشت چرخ كرده: 100 گرم
- روش تهيه:
زمان تهيه: 25 دقيقه
زمان آمادهسازي: 45 دقيقه
درون يك تابه، گوشت چرخ كرده، سبزيجات و سير را در روغن داغ با حرارت متوسط به بالا حرارت داده تا گوشت قهوهاي رنگ و سبزيجات نرم شوند و با استفاده از يك قاشق چوبي زماني كه گوشتها در حال پخت هستند آنها را به قطعات ريزتري درآوريد. لوبيا، گوجه فرنگي، سس گوجه فرنگي، آب گوشت، 2 قاشق غذاخوري پودر چيلي، نعنا خشك و فلفل سياه را با هم مخلوط كرده و به ظرف اضافه كنيد.
مخلوط فوق را روي حرارت كم جوش آورده و درب ظرف را گذاشته و بگذاريد به مدت 20 دقيقه بجوشد. البته فراموش نشود هر چند وقت يك بار آن را هم بزنيد.
چيلي را درون كاسههاي از پيش آماده كرده بريزيد و در صورت تمايل، غذاي آماده شده را با پيازچه، پياز اضافي، جعفري، گشنيز، گوجه فرنگي تازه ميل كنيد و روي آن پودر زيره بريزيد.
منبع: تلگراف