تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۹

همشهری آنلاین: یکی از مراحل مهم آشپزی تهیه و تدارک مواد اولیه است. موادی که کمی دقت در انتخاب آنها می‌تواند طعم غذای شما را دگرگون کند.

در مجله یک قدم تا آشپزی با مواد اولیه غذاهای مختلف، نکته‌هایی درباره خرید، نحوه ریز کردن وآماده‌سازی آنها آشنا می‌شوید.

می‌آموزید چگونه کلم بخرید، ریز کنید و بپزید که کودکانتان هم آن دوست داشته باشند.

می‌آموزید شیره انگور چگونه در روش‌های سنتی تهیه می‌شد و امروز چگونه است.

فرق پیاز و سیب‌زمینی مرغوب با نامرغوب را درمی‌یابید و مسایلی از این دست.

  آشنایی با دستور العمل‌های آشپزی

  آشنایی با دستورالعمل‌های شیرینی‌پزی

  آشنایی با خواص خوراکی‌ها

  آشنایی با روش‌های خرید

  آشنایی با روش تهیه نوشیدنی‌ها و دسرها

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها