بهار و سبزیجات بهاری که فقط مخصوص ایرانیها نیست، مردم دیگر جاهای دنیا هم بهار که میشود نوبرانههای مختلف میپزند؛ به عنوان مثال پاکستانیها یک خورش خوشمزه نوبرانه دارند که با نخودفرنگی درست میشود و داخل آن هم بادمجان میریزند. البته ادویههای مخصوصشان هم که جای خودشان را دارد.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه چیزکیک یخچالی | بدون فر کیک بپزیم
طرز تهیه دلمه برگ مو | پیچیدن دلمه به سادهترین روش
طرز تهیه فالوده شیرازی | حالوهوای مغازههای پشت ارگ کریمخان را به خانه بیاورید
طرز تهیه آش کشکینه | خوراک شهرهای غرب کشور با سرعت طبخ بالا
طرز تهیه دسر ماست و شکلات | چرا این دسر برای دیابتیها مناسب است؟
- مواد لازم برای ۲ نفر
یک عدد پیاز بزرگ
یک حبه سیر
۴۰۰ گرم فیله مرغ
۳ عدد بادمجان قلمی
یک پیمانه نخودفرنگی
یک قاشق غذاخوری نعنا خشک
۲ قاشق غذاخوری نعنای تازه خردشده
یک عدد گوجهفرنگی بزرگ
۲ قاشق غذاخوری روغن
یک پیمانه و نصفی آب
۲ قاشق چایخوری ادویه (شامل زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و دارچین)
این خورش کمآب است باید آنقدر بجوشد که آب خورش مثل سس غلیظ شود.
برای این خورش میتوانید از سینه مرغ بدون استخوان هم استفاده کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه فرنی | فوت کوزهگری پخت این دسر
طرز تهیه خوراک مکزیکی | غذایی که باعث نگارش کتاب محبوب نجف دریابندری شد
طرز تهیه حلوای شعریه | دسری عربی با طعمی که نظیر ندارد
- طرز تهیه و دستور پخت
► مرحله اول
بادمجانها را با پوست شسته و بعد مکعبی خرد کنید. فیلههای مرغ را هم مکعبی برش بزنید. گوجهفرنگی را نگینی کوچک و پیاز را هم پوست کنده و ریز خرد کنید.
► مرحله دوم
بادمجانها را در مقداری روغن سرخ کنید. سیر را له کرده و همراه بادمجان تفت دهید. بعد از طلایی شدن آنها را از روغن خارج کرده و کناری بگذارید. در تابهای جداگانه دو قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
► مرحله سوم
پیازها را در روغن داغ سرخ کنید، وقتی که طلایی شدند تکههای مرغ را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نیمپز شوند. حالا نوبت افزودن ادویههاست.
► مرحله چهارم
وقتی بوی ادویه بلند شد، آب را اضافه کنید. بعد از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و نخودفرنگی را اضافه کنید تا مرغ و نخود با هم بپزند.
► مرحله پنجم
وقتی از پخت مرغ و نخودفرنگی مطمئن شدید بادمجانها را به خورش اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جا بیفتد. پنج دقیقه به آخر پخت گوجهفرنگیها را هم اضافه کنید.
► مرحله ششم
بعد از جا افتادن و کم آب شدن خورش نعنا خشک و تازه را به خورش اضافه کنید و هم بزنید، بعد آن را در ظرف مورد نظر ریخته به همراه برنج سرو کنید.
منبع: آشپزی مثبت