برخلاف املت مرسومی که همه ما خورده‌ایم و با گوجه‌فرنگی تهیه می‌شود، پایه اصلی املت قهوه‌خانه‌ای رب گوجه‌فرنگی است، بنابراین برای تهیه املت قهوه‌خانه‌ای به هیچ عنوان گوجه‌فرنگی را جایگزین رب نکنید.

به گزارش همشهری آنلاین، املت یکی از غذاهایی است که در کشورهای مختلف به روش‌های متفاوتی درست می‌شود. در ایران هم املت به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود که یکی از شیوه‌های پخت آن، املت قهوه‌خانه‌ای است که با رب گوجه‌فرنگی تهیه می‌شود. این املت معمولا در قهوه‌خانه‌ها و بعضی رستوران‌ها سرو می‌شود و طرفداران زیادی هم دارد.

طرز تهیه املت قهوه‌خانه‌ای خیلی ساده است، اما یکسری نکات ریز دارد که باید آن‌ها را رعایت کنید تا در نهایت یک املت خوشمزه داشته باشید. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه و نکات املت قهوه‌خانه‌ای آشنا شوید.

  • مواد اولیه لازم برای تهیه املت قهوه‌خانه‌ای مخصوص ۴ نفر

تخم مرغ ۴ عدد

رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری پر

روغن مایع ۱/۲ پیمانه

زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

فلفل قرمز به میزان لازم


 

  • طرز تهیه املت قهوه‌خانه‌ای

اولین نکته در خصوص تهیه املت قهوه‌خانه‌ای انتخاب تابه مناسب است. باید تابه‌ای را انتخاب کنید که نازک باشد و دیواره‌های کوتاهی داشته باشد.

تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید. بعد روغن را اضافه کنید. به این نکته توجه داشته باشید که یکی از ترفندهای خوشمزه شدن هر املتی میزان روغنی است که اضافه می‌کنید. کلا املت غذای پرروغنی است بنابراین در اضافه کردن روغن تا حدودی باید دست و دلباز باشید.

رب گوجه‌فرنگی را به روغن اضافه کرده و روی حرارت بالا تفت دهید تا رب باز شده و رنگ آن تغییر کند. رب وقتی آماده است که رنگ آن سرخ‌تر شود و حالت تکه‌تکه پیدا کند. وقتی که رب به این مرحله رسید نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کنید.

در نهایت تخم مرغ‌ها را یکی‌یکی در تابه بشکنید و پس از اینکه همه تخم مرغ را به تابه اضافه کردید، شروع به هم زدن کنید. حواستان باشد از قبل تخم مرغ‌ها را از یخچال خارج کنید تا هم‌دمای محیط شود. ۳ تا ۴ دقیقه دیگر املت شما آماده است در این مرحله نباید زیاد روی حرارت بماند، چون سفت می‌شود.

منبع: فرارو

برچسب‌ها