ساندویچ لوبیا سفید یک غذای لذیذ و سالم است که می‌توانید در وعده شام به جای سوسیس و کالباس آن را تهیه کنید.

ساندویچ

به گزارش همشهری آنلاین، لوبیا سفید خواص شگفت‌انگیزی در خود پنهان کرده است. طبع این لوبیا از نظر گرمی و سردی متعادل بوده و می‌توان از آن در انواع غذاها و سالادها استفاده کرد و از خواص آن بهره برد. یکی از این غذاها ساندویچ لوبیا سفید با پنیر چدار است که در ادامه با طرز تهیه آن آشنا می‌شوید.

مواد لازم:

نان همبرگر: ۴ عدد

لوبیا سفید پخته‌شده با کمی پیاز نگینی و ادویه: به میزان لازم

پیاز متوسط خردشده: یک عدد

گوجه متوسط: یک عدد

پنیر چدار: ۴ تکه

بیکن بوقلمون یا مرغ: چند تکه

کاهو: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱- ابتدا فر را روشن و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم می‌کنیم.

۲- نان‌های همبرگر را روی یک ورق پخت قرار می‌دهیم و سپس به مقدار مساوی درون هر چهار نان همبرگر لوبیای پخته‌شده، گوجه‌فرنگی، پیاز، بیکن و پنیر قرار می‌دهیم.

۳- نان‌ها را روی سینی فر قرار می‌دهیم و درون فر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا ۲۰ دقیقه درون فر پخته و طلایی شود. سپس از فر خارج و با سس و کاهو تزیین می‌کنیم.

منبع: خراسان

کد خبر 530434

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha