مواد لازم:
گوجهسبز: ۱ کیلوگرم
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری (دلخواه)
ترخون: ۳ شاخه کوچک (دلخواه)
سیر: ۴-۵ حبه (دلخواه)
فلفل سبز: ۳ عدد (دلخواه)
سرکه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. گوجهسبزها را بشویید و کاملاً خشک کنید.
۲. درون ظرف ترشی کمی ترخون و چند حبه سیر بریزید. سپس گوجهسبزها را درون شیشه و روی سیرها بریزید و در انتها نیز روی گوجهسبزها لایه ای ترخون بچینید. اگر از فلفل استفاده میکنید آن را لابهلای گوجهسبزها قرار دهید. تخم گشنیز را هم داخل شیشه ترشی بریزید.
۳. سرکه را با مقداری نمک مخلوط کنید و شیشه ترشی را پر کنید تا جایی که سرکه بالای گوجهسبزها و ترخونها بیاید. سپس در ظرف ترشی را ببندید و در جای خنک و تاریک (خارج از یخچال) نگهداری کنید تا پس از چند روز ترشی آماده مصرف شود.
منبع: ایرنا
نظر شما