گیلاس یکی از میوه‌های دوست‌داشتنی فصل تابستان است که طرفداران و خواص بسیاری دارد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از برنا، این میوه کروی‌شکل در غذاهای ایرانی مصرف بالایی دارد و در استان‌هایی مانند خراسان جنوبی برداشت می‌شود. این میوه خوشمزه سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هاست و می‌تواند مزایای زیادی همچون بهبود بی‌خوابی، درد مفاصل و آب کردن چربی شکمی را به همراه داشته باشد. در ادامه با خواص گیلاس بهتر آشنا می‌شوید:

• گیلاس سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بوده، از این‌رو روند پیری را به تاخیر می‌اندازد.

•کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی یکی از خواص دارویی گیلاس است.

• فلاوونووئیدهای موجود در گیلاس، ‌از ایجاد هر گونه آسیب‌ توسط رادیکال‌های آزاد پیشگیری می‌کنند.

• درمان مناسبی برای آرتریت، رماتیسم، واریس و دردهای مفصلی است.

• از گیلاس می‌توان به عنوان ماسک زیبایی استفاده کرد و چین و چروک‌های پوست را کاهش داد.

• گیلاس برای کلیه‌ها مفید است و به دفع سموم از بدن کمک می‌کند.

• میوه گیلاس سوخت و ساز بدن را افزایش داده و به هضم غذا کمک می‌کند.

• سیستم اعصاب را تسکین داده و با تولید هورمون شادی در بدن، احساس بهتری در ما ایجاد می‌کند.

• گیلاس دارای چربی کم و فیبر زیاد است و برای تصفیه خون در سیستم گوارشی بسیار مفید است.

• میوه گیلاس برای کارکرد منظم قلب، روده و معده نیز بسیار مفید است.

• از فواید میوه گیلاس می‌توان تقویت قوای فکری را نام برد.

• افرادی که زیاد گوشت استفاده می‌کنند و خون آنها اسیدی است می‌توانند از گیلاس استفاده کنند به دلیل اینکه خون را قلیایی می‌کند.

• گیلاس برای کاهش وزن مفید است.

• میوه گیلاس دارای مقدار فراوانی ویتامین ‌C است.

• چربی اشباع‌شده در گیلاس بسیار کم است و کلسترول ندارد.

• گواتر مزمن با خوردن گیلاس تا حد زیادی کنترل می‌شود.

• گیلاس سنگ‌های کلیه را از بین می‌برد و مصرف آن در حد مناسب به مبتلایان به دیابت و ورم مفاصل توصیه می‌شود، زیرا میوه‌ای است که نشاسته کمی دارد و قندش برای افراد دیابتی زیانبار نیست.

• چربی اشباع‌شده در گیلاس بسیار کم است. کلسترول ندارد (مانند سایر گیاهان)، سدیم ندارد، فیبر خوراکی بالایی دارد، از ویتامین C بالایی برخوردار است.

برچسب‌ها