به گزارش همشهری آنلاین، دویچه وله به نقل از نشریه بریتانیایی میرور نوشت: طول موجهای UVA و UVB اگرچه با چشم غیرمسلح قابل مشاهده نیستند اما قرار گرفتن در معرض آنها باعث کاهش میزان آنتیاکسیدانهای موجود در خون میشود. بنابراین مهم است که از طریق مواد غذایی، به میزان کافی آنتیاکسیدان دریافت کنید. آنتیاکسیدانها ترکیبات ضدپیری در مواد غذایی هستند که با آسیبهای پوستی مبارزه میکنند.
گیلاس بخورید؛ این میوه حاوی ویتامین C است که میتواند به ساخت کلاژن در پوست کمک کند. همچنین گیلاس منبع خوبی از آنتیاکسیدانی به نام ملاتونین است. ملاتونین از پوست در برابر اشعه ماورای بنفش محافظت و پوست آفتابسوخته را ترمیم میکند.
گوجهفرنگی نیز سرشار از آنتیاکسیدانی به نام لیکوپن است که از پوست در برابر اشعه UV محافظت میکند. لیکوپن، مولکولهای مضر تولید شده در پوست ناشی از اشعه ماورای بنفش را خنثی میکند.
هویج و سیبزمینی شیرین نیز سرشار از آنتیاکسیدانی به نام بتاکاروتن هستند که به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی عمل میکند.
کره بادام را فراموش نکنید. این ماده غذایی به مرطوب نگه داشتن پوست کمک میکند و ویتامین E موجود در آن یک نوع آنتیاکسیدان با خاصیت معکوس کردن عوارض مخرب نور خورشید است.
راهنمای کامل کرمهای ضدآفتاب و نحوه مراقبت از پوست | هر آنچه باید برای حفاظت از پوست خود بدانید
مطالعات همچنین نشان داده که روغن زیتون حاوی اسکوالن است. این ترکیب از مرگ سلولهای پوست در نتیجه استرس اکسیداتیو جلوگیری میکند.