به گزارش همشهری آنلاین، پنیرهای موتزارلای تازه به شکلهای مختلفی در سوپرمارکتها عرضه میشوند.
شاید پیش از این نام این پنیر را تنها در زمان تهیه پیتزا میشنیدیم اما این پنیر در رژیم مدیترانهای و به خصوص در ایتالیا پای ثابت سفرههاست.
زمانیکه به استفاده هر روزه از پنیر در وعده صبحانه یا عصرانه فکر میکنیم شاید یک تکرار ملالانگیز به ذهنمان برسد اما اینبار با کمک این پنیر زیبا، خوشبافت و خوشمزه، یک میز جذاب و رنگی خواهیم داشت.
هدف ما مزهدار کردن موتزارلای تازه و گیلاسی شکل است که به تنهایی یا در سالادهای مدیترانهای کاربرد دارد.
- نکته: بهتر است طوری برنامهریزی کنیم که پنیرها چند ساعتی مزهدار شوند. مثلا از شب قبل اقدام کنیم.
برای حدود پانصد گرم پنیر، از سه حبه سیر تازه و ریز شده استفاده میکنیم؛
یک شیشه با دهانه باز لازم داریم تا پنیر و سیر را به آن اضافه کنیم؛
یک قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده را به همراه دو قاشق غذاخوری ریحان خورد شده به مواد درون شیشه اضافه میکنیم.؛
دو قاشق غذاخوری گوجه خشک خرد شده به همراه یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز ریز شده را نیز درون شیشه میریزیم؛
- نکته: استفاده از کمی پرک فلفل چیلی میتواند طعمی قوی و عطری دلنشینتر به پنیر شما بدهد.
شیشه را با روغن زیتون بکر پر میکنیم در آن را میبندیم و به مواد زمان میدهیم تا عطر و طعم یکدیگر را جذب کنند؛
- نکته: اگر از طرفداران مزههای شور هستید به شما پیشنهاد میکنم استفاده از نمک را فراموش نکنید.
پنیرهای مزهدار شده شما آمادهاند:
میتوانید آنها را به همراه زیتون و گوجه گیلاسی به این شکل:
یا به صورت سالاد پرطرفدار ایتالیایی کاپرس به این شکل:
یا به همراه مقداری سیبزمینی پخته مکعبی و گوجهفرنگی خورد شده به عنوان سالادی میدترانهای به این شکل سرو کنید:
- نکته: استفاده از آب لیموترش تازه و کمی نان برشته شده به همراه این سالاد شما را به جشنوارهای از طعم و عطر مهمان خواهد کرد.
نوش جان.
منبع: ریل فود؛ جنت هلثی لیوینگ