یکی از بهترین انواع شیرهای گیاهی که جایگزین مناسبی برای شیر گاو به شمار می‌رود، ‌شیر جوی دوسر است.

به گزارش همشهری آنلاین،‌ شیر جوی دوسر یک نوشیدنی گیاهی با خواص بالاست که آماده کردن آن بسیار راحت است و موارد مصرف متنوعی هم دارد. در ادامه با طرز تهیه این نوشیدنی و خواص آن آشنا شوید.

مواد لازم:

یک پیمانه جو دوسر پرک 

چهار پیمانه آب 

کمی نمک 

طرز تهیه:

تمام مواد را برای یک دقیقه در مخلوط‌کن بریزید.

یک تکه پارچه صافی را بردارید و داخل یک کاسه، از آن برای صاف کردن مواد داخل مخلوط‌کن استفاده کنید. شیر را از صافی رد کنید و مواد درون پارچه را بچلانید تا تمام مایع از آن خارج شود.

این کار را یک بار دیگر تکرار کنید تا شیر جو شما تا جای ممکن صاف و روان شود و هیچ ذراتی در آن نباشد. 

اگر می‌خواهید شیر جو شما کمی شیرین باشد، کمی وانیل یا یک قاشق چایخوری شیره خرما به آن اضافه کنید. 

می‌توانید در صورت تمایل، برای اینکه شیر غلیظ‌تری داشته باشید، در مخلوط مورد نظر خود مقدار جو را بیشتر و میزان آب را کمتر کنید. 

شیر جو دوسر شما باید در یک شیشه دربسته نگهداری شود و تا پنج روز می‌تواند در یخچال بماند. 

موارد مصرف:

شیر جو دوسر را می‌توان برای تهیه انواع دسر، بستنی، شیر کاکائو، شیرموز، معجون، اسموتی، کیک، شیرینی، کوکی، پنکیک، غلات صبحانه، سس سالاد و نوشیدنی‌های گرم مانند کافه موکا، شیر قهوه، شیر چای و هات‌چاکلت به کار برد.

فواید مصرف:

شیرهای گیاهی به طور کلی حاوی میزان قابل توجهی ویتامین‌ها، فیبرهای غذایی و مواد معدنی هستند. این شیرها فاقد کلسترول و چربی‌های حیوانی بوده و دارای چربی‌های خوب یعنی چربی‌های اشباع‌نشده هستند که سلامت دستگاه قلب و عروق را بالا می‌برند. این نوشیدنی‌ها جایگزین‌های مناسب و خوبی برای شیرهای حیوانی بوده و بسیار زودهضم هستند.

این شیرها برای کسانی که به لاکتوز شیر حساسیت دارند یا افراد گیاهخوار و وگن یا کسانی که طعم و مزه شیر را دوست ندارند مناسب است. همچنین برای ورزشکاران توصیه می‌شود.

برچسب‌ها