به گزارش همشهری آنلاین، سوپ هویج و زنجبیل یک پیشنهاد برای افرادی است که دچار سرماخوردگی در فصل پاییز شدهاند و به دنبال یک غذای گرم و سوپی هستند.
مواد لازم:
هویج: ۴ عدد
پودر زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
جعفری و پیازچه ساتوریشده به همراه ساقه: ۲ فنجان
پیاز خردشده: ۱ عدد
روغن زیتون یا روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
آب مرغ و یا عصاره مرغ: به میزان لازم
سیبزمینی خردشده: ۱ عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا پیاز، سیبزمینی و هویجهای خردشده را داخل ظرفی که روغن زیتون را در آن کمی حرارت دادهایم میریزیم و کمی تفت میدهیم. سبزیهای ساتوریشده را اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت دادن پودر زنجبیل را به مواد اضافه میکنیم.
۲. آب مرغ و یا عصاره مرغ حلشده در آب را به مواد اضافه میکنیم و در ظرف را میگذاریم تا کمی با بخار آب مواد سوپ نرم شوند. بعد از اینکه مواد کمی نرمتر شدند به وسیله یک مخلوطکن سوپ را به صورت پوره درمیآوریم و داخل ظرف مورد نظر سرو میکنیم.