به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، النا تای متخصص تغذیه در روسیه معتقد است که یک شام سالم باید شامل غذاهای گیاهی باشد که تأثیر مفیدی بر میکرو فلورای دستگاه گوارش داشته باشند.
حمص و حبوبات، که حاوی ریزمغذیها، پروتئینهای قابل هضم و فیبر غذایی هستند، بهترین منبع برای شام هستند.
وی با اشاره به نخود فرنگی و عدس، لوبیا به عنوان شام گفت: به دلیل وجود فیبرهای نامحلول، کربوهیدراتها و پروتئینهای کند، در این خوراکیها سیری بعد از شام مدت زیادی طول میکشد، هضم غذا طبیعی میشود. حبوبات همچنین دارای شاخص گلیسمی پایینی هستند که به حفظ وزن و کاهش کالری کمک میکند.
حبوبات مانند لوبیا، نخود و عدس سرشار از پروتئین و مواد معدنی هستند.
شایان ذکر است که همانا مصرف لوبیای دودی توصیه میشود، زیرا تحت چنین پختی، مواد مفید آن از بین نمیرود. در رژیم غذایی برای کاهش چربی در ناحیه شکم بهتر است از مصرف موز، انجیر،انگور، ماکارونی، برنج، سیبزمینی و نان خودداری شود.