میز شام خود را در به یاد ماندنی‌ترین شب پاییزی سال با سالاد اسفناج و انار رنگین تکمیل کنید. این سالاد آنچنان طعم فوق‌العاده‌ای را به شما پیشنهاد می‌کند که شاید بخواهید هر شبتان را به شب یلدا تبدیل کنید.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایران کوک، سالاد اسفناج و انار به سادگی تهیه می‌شود و در آن از مواد سالم و مقوی مثل انار، بیبی اسفناج (برگ‌های اسفناج کوچک) و گردو استفاده می‌شود. سس سالاد هم مخلوطی از روغن زیتون، سرکه و رب انار است که هم طعمی عالی دارد و هم کم چرب و رژیمی است. همان طور که می‌دانید روغن زیتون از سالم‌ترین انواع روغن است و خواص زیادی دارد از جمله این که از ابتلا به بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند.

مواد لازم برای سالاد اسفناج و انار

انار یک عدد

بیبی اسفناج ۲۰۰ گرم

پرتقال یک عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

رب انار یک قاشق غذاخوری

مخلوط سرکه و روغن زیتون

گردو ۳۰ گرم

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار

نکته: می‌توانید در سالاد اسفناج و انار علاوه بر اسفناج از سبزیجات دلخواه دیگر مثل کلم، کاهو یا کلم بروکلی هم استفاده کنید.

۱- برای تهیه سس مخلوط سرکه و روغن زیتون را با رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید.

۲- در ادامه برای تهیه سالاد، انار را دانه کنید. پرتقال را نیز فیله کنید و به قطعات کوچکتر برش بزنید.

۳- گردو را درشت خرد کنید. سپس تمام مواد سالاد را داخل کاسه بزرگی بریزید و سس را اضافه و مخلوط کنید.