به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایران کوک، سالاد اسفناج و انار به سادگی تهیه میشود و در آن از مواد سالم و مقوی مثل انار، بیبی اسفناج (برگهای اسفناج کوچک) و گردو استفاده میشود. سس سالاد هم مخلوطی از روغن زیتون، سرکه و رب انار است که هم طعمی عالی دارد و هم کم چرب و رژیمی است. همان طور که میدانید روغن زیتون از سالمترین انواع روغن است و خواص زیادی دارد از جمله این که از ابتلا به بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.
مواد لازم برای سالاد اسفناج و انار
انار یک عدد
بیبی اسفناج ۲۰۰ گرم
پرتقال یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
رب انار یک قاشق غذاخوری
مخلوط سرکه و روغن زیتون
گردو ۳۰ گرم
طرز تهیه سالاد اسفناج و انار
نکته: میتوانید در سالاد اسفناج و انار علاوه بر اسفناج از سبزیجات دلخواه دیگر مثل کلم، کاهو یا کلم بروکلی هم استفاده کنید.
۱- برای تهیه سس مخلوط سرکه و روغن زیتون را با رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید.
۲- در ادامه برای تهیه سالاد، انار را دانه کنید. پرتقال را نیز فیله کنید و به قطعات کوچکتر برش بزنید.
۳- گردو را درشت خرد کنید. سپس تمام مواد سالاد را داخل کاسه بزرگی بریزید و سس را اضافه و مخلوط کنید.