به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اکالا، کوکو ذرت یکی از انواع محبوب کوکو (فریتر) بوده که به دلیل گیاهی بودن، مناسب افراد گیاهخوار نیز است. این غذا یا پیش غذای جذاب را میتوانید با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه کرده و لذت ببرید. فریتر همانند کوکو به غذاهای سرخکردنی گفته میشود که در آنها از تخم مرغ و انواع آردها مانند آرد سفید یا آرد سوخاری برای ایجاد چسبندگی و قوام انواع سبزیجات و پروتئین استفاده شده است.
مواد لازم برای تهیه کوکو ذرت
ذرت شیرین ۱ پیمانه
آرد سفید ۱ سوم پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۳ - ۴ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل، پودر آویشن به میزان لازم
فلفل دلمهای رنگی ۱ سوم پیمانه
بیکینگ پودر ۱ چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
ماست ۱ پیمانه
سس کچاپ ۱ چهارم پیمانه
سیر ۱ حبه
شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
مراحل تهیه کوکو ذرت
۱- در ابتدا آرد و بیکینگ پودر و الک میکنیم و بعد تخم مرغ همدمای محیط را به آن اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم.
۲- بعد از مخلوط شدن ادویهها و نمک و سیر رنده شده را به آن اضافه کرده و برای حدود ۲ دقیقه مواد را هم میزنیم تا ادویهها خوب ترکیب شده و بوی تخم مرغ را از بین ببرند. شیر را اضافه میکنیم و خوب مواد را هم می زنیم تا یکدست شوند.
۳- ذرت، فلفل دلمهای رنگی نگینی شده را به مواد اضافی میکنیم و به آرامی و بدون اینکه مواد له شود، تا زمانی که ترکیب شوند آن را هم میزنیم.
۴- جعفری و پیازچه خرد را نیز به مخلوط کوکو اضافه میکنیم و آن را هم میزنیم. که در صورت دلخواه میتوانید از سبزیهای معطر دیگر مثل گشنیز و شوید و نعنا و …. نیز استفاده کنید.
۵- داخل ماهیتابه نچسب کمی روغن میریزیم و وقتی روغن خوب داغ شد، از مواد یک قاشق برمیداریم و داخل روغن میریزیم و به کمک قاشق اطراف آن را صاف میکنیم.
۶- دقت کنید که تا زمانی که مواد منسجم شود و خود را بگیرد، نباید آن را جابهجا کنید. بعد از اینکه یک طرف ان سرخ شد، آنرا برمیگردانیم تا سمت دیگر نیز کامل سرخ شود.
۷- فریترها (کوکو) سرخ شده را رو دستمال روغنگیر میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود و کمی خنک شوند.
سس پیشنهادی برای سرو کوکو ذرت
۱- ماست را کمی هم میزنیم تا یکدست شود، میتوانید از ماست همزده هم استفاده کنید.
۲- بعد کچاپ، سیر زنده شده و نمک و فلفل و شوید خشک را به آن اضافه میکنیم و تا زمانی که یکدست شوند هم میزنیم.
۳- سس آماده شده را به مدت نیم الی یک ساعت در یخچال نگهداری کنید و بعد از آن استفاده کنید.
۴- فریترهای آماده شده را با مواد دلخواه مانند گوجه، دانههای ذرت، برگ جعفری، خیارشور و تزئین و همراه با سس سرو میکنیم.
نکات مهم در تهیه فریتر ذرت
۱. استفاده از بیکینگ پودر و الک کردن آن با آرد به ترد و پوک شدن بافت کوکو (فریتر) کمک میکند، پس آن را حذف نکنید.
۲. به جای ذرت میتوانید از انواع سبزیجات دیگر نیز استفاده کنید.
۳. بعد از سرخ کردن حتما از دستمال جاذب روغن یا دستمال حولهای آشپزخانه استفاده کنید تا روغن اضافی آن گرفته و بافت آن تردتر شود.
۴. در صورتی که که از ذرت شیرین یا کنسرو ذرت استفاده نمیکنید، حتما ذرت آبپز شده باشد.
کوکو ذرت را میتوانید در کمتر از ۳۰ دقیقه درست کنید و انتخاب مناسبی برای شام به عنوان یک غذای جدید است. از دیگر غذاهای مشابه با ذرت میتوان به ذرت مکزیکی اشاره کرد.