به گزارش همشهری آنلاین، حتی مجبور نیستید سیب زمینیها را پوست بکنید که پروسه آماده کردن را تقریبا بی دردسر میکند. سیب زمینیها به آرامی با پنیر خامهای و کره ترکیب میشوند و با لایهای از بیکن، چدار، پنیر و پیازچه پخته میشوند و همه از آن لذت میبرند.
مواد لازم
- یک قالب کره
- یک کیلو سیبزمینی
- یک قاشق چایخوری نمک و مقداری بیشتر برای تهیه آب نمک
- یک تا یک و نیم فنجان مخلوط نصف نصف شیر و خامه یا خامه (دلخواه)
- ۲۰۰ گرم پنیر خامهای
- فلفل سیاه
- ۲۰۰ گرم پنیر چدار
- ۵ تکه بیکن
- ۲ پیازچه متوسط خردشده
طرز تهیه پوره سیبزمینی
فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم و ظرف را با یک قاشق چایخوری کره چرب کنید.
اگر سیب زمینیها را با پوست داخل ظرف میریزید آنها را تمیز کنید و خرد کنید.
آنها را داخل قابلمه بریزید و رویشان را با آب سرد بپوشانید. نمک را اضافه کنید تا آب به اندازه یک سوپ نمک داشته باشد.
آب را بجوشانید تا سیب زمینیها کاملا نرم شوند و با یک چاقو بهراحتی تکه شوند. حدودا ۲۰ دقیقه کافی است.
بقیه کره، یک فنجان از مخلوط نصف نصف شیر و خامه (یا فقط خامه) پنیر خامهای، فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری نمک را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. وقتی کره آب شد و پنیر خامهای نرم شد، که حدودا ۴ دقیقه طول میکشد، مواد را هم بزنید تا همه چیز با هم مخلوط شود.
سیب زمینیهای پخته را به این قابلمه اضافه کنید تا با خامه و شیر و مواد دیگر مخلوط شوند. سیبزمینیها را پوره کنید و خوب با مخلوط هم بزنید. کمی مایع باقی میماند که جذب سیب زمینیها خواهد شد. اگر خشک است، از مخلوط نصف نصف شیر و خامه به آن اضافه کنید. مزه کنید و اگر لازم بود، نمک بیشتری اضافه کنید.
نیمی از پوره را داخل ظرفی که قبلا چرب کرده بودید و بریزید و با نیمی از بیکن، پیازچه، پنیر چدار و فلفل سیاه روی آن را بپوشانید.
بقیه پوره را روی مواد بریزید و بقیه پنیر خامهای را روی آن قرار دهید. ظرف را در فر بگذارید تا پنیر آب شود و سیب زمینیها گرم شوند. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی است.
ظرف را از فر بیرون بیاورید و بقیه بیکن و فلفل سیاه بیشتری روی آن بریزید و آن را سرو کنید.