به گزارش همشهری آنلاین، ماکارونی پنیری یکی از خوشمزهترین روشهای طبخ ماکارونی است که کودکان علاقه زیادی به آن دارند. این غذا را در قابلمه روی گاز و بدون نیاز به فر میتوانید درست کنید.
مواد لازم
پیاز بزرگ یک عدد
گوشت چرخکرده یا سویا ۳۰۰ گرم
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز کمتر از نصف قاشق چایخوری
آویشن یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی ۳ قاشق غذاخوری پر
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
ماکارونی فرمی یک بسته
سیبزمینی یک عدد
فلفل دلمهای یک عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم
طرز تهیه ماکارونی با پنیر پیتزا
۱- ابتدا پیاز را نگینی و ریز خرد و با روغن تا جایی سرخ کنید که رنگ آنها شیشهای شود.
۲- روی شعله ملایم ،سویا یا گوشت را به آن اضافه و سپس جدا کنید تا گوشت یا سویا به هم نچسبد.
۳- رب، ادویه و نمک را به آن اضافه کنید.
۴- فلفل دلمهای و قارچ را نگینی خرد و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم بپزد.
۵- یک لیوان آب به مواد اضافه و شعله را کم کنید و بگذارید به مدت یک ساعت بپزد.
۶- داخل قابلمهای آب بریزید و بعد از به جوش آمدن آب و ریختن ماکارونی، پس از ۱۵ دقیقه آبکش کنید.
۷- بعد از آبکش کردن، سیبزمینی را ورقهای کنید و کف قابلمهای که میخواهید ماکارونی را دم کنید، بچینید و کمی روغن به آن اضافه کنید. (شعله کم باشد)
۸- یک لایه ماکارونی بریزید سپس کمی پنیر پیتزا و بعد مواد را اضافه کنید، دوباره ماکارونی بریزید و این کار را تکرار کنید تا تمام شود. (دقت کنید آخرین لایه ماکارونی باشد و مقدار زیادی پنیر پیتزا)
۹- سپس در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه دم بکشد. اکنون میتوانید ماکارونی را سرو کنید.
منبع: خراسان