به گزارش همشهری آنلاین، فریتاتای سفیده تخم مرغ با سبزیجات، پنیر پارمسان و مزههای مختلف بسیار خوشمزه است. شاید فکر کنید که این غذا فقط با سفیده تخم مرغ چندان جالب نیست. ولی حتی بدون زرده تخم مرغ، فریتاتا خوش طعم و پفدار است. به علاوه این که میتوانید سبزیها و چاشنیهای دلخواهتان را به آن اضافه کنید. تا جایی که به مواد اولیه مربوط میشود، فریتاتا بسیار شبیه املت است، ولی تفاوتهایی هم وجود دارد. فریتاتا تا اندازهای روی گاز میپزد و پختش در فر تمام میشود. اما املت فقط روی گاز پخته میشود.
مواد لازم برای تهیه فریتاتا
سفیده ۱۲ تخم مرغ
نصف فنجان پنیر پارمسان رنده شده
۴/۳ قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه خردشده
۲ فنجان برگ اسفناج خرد شده
یک و نیم قاشق غذاخوری کره
۲ پیاز متوسط خرد شده
نصف فنجان فلفل دلمهای قرمز خرد شده
۴ تا ۶ گوجه خرد شده
طرز تهیه و دستور پخت املت سفیده تخم مرغ
سفیده تخممرغها را با نیمی از پنیر پارمسان، نمک و فلفل در یک کاسه مخلوط کنید. هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و بعد کنار بگذارید.
در یک ماهیتابه نچسب کره را با حرارت متوسط آب کنید. پیاز خردشده و فلفل دلمهای را به آن اضافه کنید و بپزید و برای ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا جایی که نرم شوند.
اسفناج را اضافه کنید و برای یک تا ۲ دقیقه دیگر بپزید تا جایی که اسفناجها نرم شوند.
مخلوط تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید و برای یک تا ۲ دقیقه بپزید.
گوجهها را روی مواد بچینید و پیاز خردشده و پنیر پارمسان روی آن بریزید.
حالا فریتاتا را داخل فر بگذارید و اجازه دهید برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا تا جایی که رویه آن قهوهای و طلایی شود، بپزد.
فریتاتای سفیده تخم مرغ را با سس پیتزا یا سالسا یا هر چاشنی دیگری که مایلید، سرو کنید.