به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری صداوسیما، ترب سفید برای کبد و معده بسیار مفید است و با داشتن عوامل سمزدای قوی به تصفیه خون و ریشه کنی مواد زائد و سموم کمک میکند.
۱. تامین کننده فیبر رژیمی
آنها غنی از فیبر رژیمی هستند. این درصد بالا به بهبود توانایی بدن برای هضم غذا کمک میکند و همچنین متابولیسم را با سرعت درست حفظ میکند. همچنین محتوای فیبرش به مقداری است که شما در روز نیاز دارید، اضافه میکند و باعث میشود که احساس سیری برای مدت زمان بیشتری داشته باشید.
۲. ترب سفید سرشار از آنتی اکسیدان
ترب سفید حاوی آنتی اکسیدانهایی است که در مرکبات و سبزیجات یافت میشود. این آنتی اکسیدانها از بدن در مقابل واکنشهای اکسیداسیون و محصولات جانبی که ممکن است سرطانی باشند و یا بدن را مستعد بیماری کنند، محافظت میکنند.
۳. ترب سفید غنی از ویتامین است
ویتامینهای A، C و K که در ترب وجود دارند، به جلوگیری از اختلالات پوستی تا حد زیادی کمک میکنند. مصرف ترب همچنین منجر به تولید بهتر و ترمیم سلولها میشود.
۴. ترب سفید غنی از آهن است
آهن موجود در ترب اثرات مثبتی بر روی خون و در نتیجه بر عملکرد کلی قلب دارد. آهن به حفظ سلولهای سالم، پوست، مو و ناخنها کمک میکند. مصرف مواد مغذی غنی از آهن به صورت روزانه ظاهر عمومی را بهبود میبخشد.
۵. تقویت متابولیسم با ترب سفید
مصرف ترب سفید فرآیند متابولیسم بدن را افزایش میدهد که به نوبه خود به کارکردهای داخلی کمک میکند تا عملکرد بهتری داشته باشند.
۶. کمک ترب سفید به کاهش وزن
مقدار زیاد آب در ترب و حضور کربوهیدراتهای غیرقابل هضم، آنها را سودمند میسازد. مصرف ترب به جلوگیری از دریافت کالری اضافی و انباشت چربی کمک میکند.
۷. سلامت قلبی با ترب سفید
ترب سفید مانند بسیاری از سبزیجات دیگر، جذب کلسترول را با علامت دادن به خون و قلب برای جلوگیری از هر گونه بیماری قلبی، کاهش میدهد.
۸. ترب سفید حاوی مواد معدنی ضروری است
بسیاری از مواد معدنی نظیر پتاسیم، آهن، سدیم و کلسیم در ترب یافت میشوند و نقش مهمی در متابولیسم بدن ایفا میکنند. آنها به عنوان حامل اکسیژن و مواد مغذی عمل میکنند و قند خون را کنترل مینمایند.
۹. ترب سفید حاوی ویژگیهای ضدمیکروبی و ضدباکتریایی
ریشههایش خواص ضد میکروبی و ضد باکتریایی دارند که به ما در درمان بسیاری از بیماریها کمک میکنند.